Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

mere depressiv af quetiapine

Written by Anonym 11. nov 2013 10:40

jeg min psykiater ville absolut stoppe min brug af ozapax....og jo man kan blive afhængig af dem...
men hvorfor han så mente Quetiapine lige kunne bruges i stedet forstår jeg ikke helt... påstod de virkede antidepressivt.... til det kan jeg svare som en fis i en hornlygte...

jeg blev gladere den første dag....ind til sen aften hvor jeg så blev lige modsat totalt depressiv og snakkende om hvorfor jeg overhovedet levede og om jeg overhovedet kunne finde nogen gode grunde til at være på dennne jord...og selv om jeg tog dobbelt så mange om aftenen hjalp de ikke videre..jeg har dog sovet meget bedre end ellers men selv om jeg har taget 150 mg i døgnet og nogle dage 250mg i døgnet er mine depressive følelser ikke blevet en hylende fis mindre...og in apati og ringe evne til at komme i gang er kun blevet værre... så til de glade givere psykiatere i hele landet....Hallo...det duer altså ikke som akut middel til mennesker der skal klare den næste svære hurdle der ligger foran dem når de i forvejen ligger ned , nedlagt af en depression... min 50års fødselsdag blev et helvede og som jeg ikke kunne mande mig op til at glæde mig over....og som jeg nu ser tilbage på som et forbandet antiklimaks--- måske I skulle overveje hvornår jeres stærke principper skal sættes idn... og helt ærligt ville jeg ønske jeg havde haft mine ozapax bare lige 14 dage længere... F.U.C.K.

Oxapax

Written by Miamia 12. nov 2013 00:22

Jeg har fået oxapax i et pænt stykke tid nu og ved godt at det ikke får lov til at være evigt. Men er du ikke blevet trappet stille og roligt ud af dem igen? Eller er de bare taget fra dig. ?
For hvad jeg har læst mig til og hvad jeg forventer af min psykiater er at det skal gå meget roligt med at trappe ud af det.
Jeg ville også gå i panik hvis jeg bare skulle stoppe lige nu og her. Den tanke kan jeg slet ikke rumme.
Men det er også bare en pille der lidt som at handle med det onde, for den virker så godt, men kun i en kort periode og så er du fuckt og totalt afhængig. Men personligt vil jeg hellere være afhængig af de piller, end at skulle dulme med nogen værre. (Lider med depression og angst)
Det blev lidt længere end planlagt mit indlæg. Men blev bare så nysgerrig på om du var blevet trappet ordentligt ud?

de er bare taget fra mig...

Written by Anonym 12. nov 2013 16:26

jeg spiste dem slet ikke hver dag.... men i forbindelse med at jeg startede med Abillify blev jeg så opkørt og stresset at jeg nærmest ikke sov og mså måtte jeg tage flere og flere bare for at kunne sove, og så udtrykte jeg bekymring om at jeg var ved at skulle have højere og højere doser for at de virkede...og det blev tolket som o0m jeg bvar ude i et "misbrug" man skal dælme vægte sine ord.... så næ egentligt har jeg vel ikke været mere afhænbgig af dem end man kunne forvente af en person som ingen medicin får for sin nærmest kroniske depression... jeg har ingen abstinenser haft...og får det næppe heller nogensinde for så meget hverken spiser jeg Ozapaks eller heller ikke drikker alkohol i mængder der ville kunne have skjabt en abstinens reaktion.... men du ved fordi så mange andre skjuler deres misbrug, så tror de også at jeg gør det... irriterende.... rent faktisk...og hvis jeg begynder at ævle mere om det så tror de sikkert endnu mere at jeg er afhængig... og egentligt udsprang det af noget medicin de selv afprøvede på mig som speedede mig helt urimeligt op...og gav ekstrem stress... ,men det faktum forholder ingen sig til...selv om det vist er en meget kendt bivirkning ved Abillify af nogen mennesker får ekstrem stress af dem i stedet for den forventede beroligende/neddæmpende effekt... vor Herre på lokumsiger jeg, de har fingrene proppet alt for hårdt ind i lyttelapperne.