Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

cymbalta

Written by laila3334 25. nov 2013 16:52

hej.
Nogle der har erfaring med cymbalta.
hjælper de jer og hvor længe gik der inden i fik det bedre ?

engang virkede de for mig

Written by Anonym 17. dec 2013 23:33

der gik ca. 7-8 uger så virkede de fantastisk for mig...så jeg blev frisk og udadvendt og fik min kreative energi tilbage... men i løbet af de næste 6 år blev virkningen mindre og mindre og jeg endte i en zombietilstand, hvor også min krop begyndte at lugte fælt og jeg kunne besvime siddende helt uden anledning.. det forsvandt da jeg holdt op med cymbalta, måske var det serotoning "chok" ...desværre blev jeg straks dybt depressiv uden medicin.. men holdt op med at sove døgnet rundt og kunne nøjes med et hvil i løbet af dagen...

tag noget billigere

Written by enigma2012 20. dec 2013 23:04

mærker ingen forskel på cymbalta og de andre ssri.. så tag den billigste.. som feks. sertralin

Stor forskel på antidepressive midler!

Written by irsten 21. dec 2013 11:09

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at der er stor forskel på de forskellige antidepressive midler. Jeg ville ALDRIG skifte fra et middel, der virker godt, til noget andet – ikke engang, hvis jeg kunne spare mange penge ved det!

Hvad angår Cymbalta, så er det altså ikke et SSRI. Det er et SNRI, så der er faktisk stor forskel på f.eks. Sertralin og Cymbalta.

At et antidepressivt middel er et SSRI, betyder, at det forstærker virkningen af signalstoffet serotonin.

At et antidepressivt middel er et SNRI, betyder, at det forstærker virkningen af to signalstoffer, nemlig serotonin og noradrenalin.

Hvis man lige netop har en depression af den slags, hvor det er noradrenalin, der er problemet, så nytter det jo ikke at tage et SSRI.

Mange hilsner og god jul ;o)

Irsten

For mig hjælper Cymbalta

Written by Ilaga 5. jan 2014 19:58

Jeg har fået Cymbalta siden 2005. Fra 2002 til 2005 fik jeg diverse forskellige præperater og ingen hjalp mig ret meget. Det vil sige at jeg kom ikke op af min depression før jeg i 2005 fik Cymblata. Jeg får det sammen med Seroquel og for mig giver det den bedste kombination. Men vi reagerer jo meget forskellig på medicin. Jeg har desværre fået en ny depression og er blevet øget i alt min medicin og nu kan lægerne tage blodprøver, der viser hvor meget af det virksomme stof jeg har i blodet. Det viser sig, at jeg udskiller medicinen meget hurtig. Her er vi også forskellig. Bivirkninger har jeg også, men det er nogle jeg lever med. Jeg har det sværest med fokus problemer. Det giver mig problemer med at se.

Cymbalta

Written by ildartth 13. dec 2020 13:02

Køb Cymbalta online uden recept - https://qualitypillsprovider.com/ Jeg modtog min bestilling til tiden og pillerne virker rigtig godt.