Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Hvordan klarer man de daglige gøremål?

Written by Abcde 5. dec 2013 18:13

Hej
Jeg er igang med min anden svære depression, og den her gang er det rigtig svært for mig. Jeg kan hverken passe mine venner, min skole eller mit arbejde, jeg kan faktisk slet ikke passe noget som helst.
Da jeg var rask elskede jeg at stå tidligt op og få dagen til at gå med et eller andet, men nu slukker jeg bare vækkeuret og sover videre. Der skal virkelig meget til for at få mig ud af sengen og det irriterer mig grænseløst!
De ting jeg skal ordne i løbet af en normal dag, får jeg heller ikke gjort og hvis jeg endelig får dem gjort tager det mig måske ti timer om at komme afsted og ud ad døren. Det er jo ikke fordi, at jeg ikke vil lave noget, men min krop kan simpelthen ikke løftes og jeg har bare lyst til at afskåre mig fra alt og acceptere at jeg er syg og det er "okay" at blive hjemme. Men en anden side af mig råber desperat efter hjælp for jeg vil så gerne være mig selv igen! Men hvordan kan jeg komme ud af den her onde cirkel? Jeg har virkelig brug for råd til at komme ud ad sengen og ud af døren, men jeg ved virkelig ikke hvordan jeg kan komme skridtet tættere på at blive rask.....

Min læge har sat mig i medicinsk og psykologisk behandling, men for at være ærlig kan jeg ikke rigtig acceptere at det skal tage så lang tid om at blive rask, jeg vil jo være rask nu!

Men alle gode råd til at klare dagen igennem tages imod kyshånd, jeg har virkelig brug for dem!

Jeg vil gerne hjælpe

Written by Yina 5. dec 2013 19:26

Hej Adcde

Har du brug for at snakke eller skrive lidt? Jeg lider selv af en depression og jeg kender og har bestemt selv oplevet det du skriver om…

Mange venlige hilsner
Yina

desværre tager ting tid

Written by Anonym 14. dec 2013 20:27

Jeg forstår godt hvad du mener med at du gerne vil være rask her og nu.. Men jeg tror desværre bare at det tager tid.. det tog mig 2 år at komme i arbejde efter at jeg fik min svære depression.. og jeg havde det som dig i starten.. Jeg er sikker på at så snart din medicin begynder at virke ordenligt og du får snakket lidt om tingene, så begynder dagene stille og roligt at blive bedre..

Tror desværre ikke jeg kan give dig nogen gode råd til hvordan du skal blive rask hurtigere ud over at tage en dag af gangen..

Håber snart du får det bedre..