Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Aner ikke hvordan jeg skal være god ved mig selv.

Written by jesperlh 11. dec 2013 13:02

Jeg er depressiv, været i mange år og er rimelig velmedicineret. Psykolog, familie, venner, læge, psykiater siger allesammen hele tiden "du skal være god ved dig selv, gør noget for dig selv".

Jeg brugte lang tid på at finde ud af hvad jeg gerne ville, men uanset så er det jeg har lyst til ikke muligt, det det enten konflikter med familieliv, økonomi, tid eller moralbegreber.

Det kan lyde som et hypotetisk spørgsmål men er faktisk ret meget på skideren her, for man kan jo ikke bare lade børn være børn, principper være principper, økonomi være økonomi og så gøre hvad der passer en... Sikker velmende venlige mennesker siger "Jamen hvad med en god løbetur, eller et dejligt langt bad, en koncert, en aften med gutterne?". Sikkert gode forslag men det er jo det de selv har lyst til, jeg ved hvad jeg har lyst til, men det kan ikke realiseres...... :-(

at være god ved sig selv

Written by Anonym 14. dec 2013 20:23

Jeg tror ligeså meget at det er at du lige engang imellem tager et lille stykke tid for dig selv, om det så bare er for at se en film som du gerne vil se eller hvad du nu kan lide så er det det du skal gøre.. det behøver ikke at tage lang tid eller koste mange penge at gøre noget for sig selv.. det er mere at man ikke glemmer hvad man selv vil hele tiden..

15 minutter gør bare ikke noget for mig

Written by jesperlh 11. jan 2014 17:28

tværtimod bliver jeg dobbelt frustreret over ikke at kunne hælde noget indhold i 15 minutter der 100% tilgodeser MIG...