Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Søger et par erfaringer

Written by Olivia 5. feb 2014 19:11

Hejsa

Jeg har taget 200 mg. Seroquel til natten i mange år, ca. 4 år.

I slutningen af 2013 skulle jeg opereres og i den forbindelse tog jeg ikke Seroquel, da jeg ikke ville risikere at operationssåret gik op fordi Seroquel'en slår mig helt ud.

Efter den lille pause ( en uges tid ) gik det op for mig hvor frisk jeg var i løbet af dagen, hvor meget mere energi jeg havde fået.
Jeg sov godt nok ikke om natten, hvis jeg var heldig fik jeg 1 time sammenhængende søvn og lå vågen i 2-3 timer for så at sove en times tid igen og derefter ligge vågen igen.
Sådan har mit sovemønster været ligesiden jeg blev opereret (Nov. 2013).

Jeg talte forleden dag med min psykiater om Seroquel'en og hvad han mente om det hele.
Vi aftalte at jeg skulle prøve med 100 mg. For det går jo ganske enkelt ikke at jeg ikke får sovet, men jeg vil jo heller ikke føle mig drænet for energi om dagen.
Nu har jeg så taget 100 mg. til natten i 3 uger ca. og jeg kan ikke rigtig mærke at jeg får sovet.
Jeg kan dog se på klokken, når jeg vågner om natten, at jeg har sovet i nogle timer. Men jeg føler ikke jeg får sovet, og er derfor rigtig træt når jeg skal op.

I og med jeg er rigtig træt når jeg vågner, og ikke får sovet er mit humør også påvirket af det.
Der skal ingenting til før jeg bliver ked af det og græder og det er 100% den manglende søvn for når jeg får sovet, så kommer grædeturene ikke i DEN grad.

Udover Seroquel får jeg en del andet medicin.

120 mg. Cymbalta ( For svær depression )
12 mg. Invega ( For psykoser )
200 mg Lamotrigen ( Stemningsstabiliserende )
Seroquel

Diabetesmedicin.

Metformin.
1,8 mg Victoza.

Nu til min point :D

Hvordan er Jeres oplevelser med Seroquel?
Bliver I også SÅ påvirket af det om dagen, selvom I har taget det i flere år?

På forhånd tak.

Seroquel

Written by Cosey 27. apr 2014 13:15

Hej hej
Jeg ved ikke om du ser dette indlæg da det jo er nogle mdr siden du har skrevet det.
Men jeg har de samme oplevelser med seroquel, at de er meget sløvende. Jeg har haft søvnproblemer ala dine i ca 20 år. Så fik jeg seroquel 100 mg og SÅ ku jeg sove. Men om dagen da jeg kom længere ud af depressionen var jeg sløv og tung i hovedet, og trist og grædende. Så halverede jeg dosis til 50 mg og sløvheden forsvandt. Når jeg har det godt kan jeg sove på 50-75 mg men som nu, hvor jeg ikke har det så godt skal der 100 mg til og så må jeg tage sløvhed og tunghed med. Og det er smadder irriterende. Nogle nætter har det været svært at sove alligevel og jeg har fået lidt mirtazapin (ikke ret meget) Det gør at jeg sover. Jeg ved man kan få andre mærker med seroquels virkning, men de er ret dyre. Hvis jeg havde råd ville jeg prøve dem. melatonin har jeg også fået i kombination med de andre piller med ved ikke lige om de hjæper.
Måske har du allerede fundet en løsning. Det ku da være godt. Hvis du har fundet en god løsning vil jeg da gerne høre om det. Jeg ser nok ikke lige beskeden her men send den gerne til mig på anden vis på sitet.
Mh Cosey

som fast

Written by Anonym 10. okt 2014 02:49

jeg det som min farst pile 400mg mod min ogaansik siildlilsen hjæpl ikke mig med af sove prøv de som pn 100 mg hjæpl ikke var dden samme dosi som jeg fik af truxal med det hjæpl på min sindlisen og ha det supper nu ha her dden 2211-14 ikke hver indlagt et år og de ha også hver med til det