Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Stød i hjernen?

Written by Haubjerg01 19. feb 2014 20:30

Jeg har stille inden for de sidst 3-4 måneder trappet ud af citalopram som jeg har taget de sidste 5 år. og er så stoppet helt med at tage dem for 3 dage siden. og er nu begyndt at for det rigtig skidt :( jeg er svimmel, træt, hedeture og ikke mindst ''stød'' i hjernen/øjnene! denne her stød fornemmelse i hjernen er meget svær at forklare, men det kommer hver 3-5 minut og er værst hvis jeg går rundt, drejer hovedet eller kigger til siden med øjnene. er der nogen der kender til denne følelse ? jeg er meget bange for at det bliver ved :( håber nogen har oplevet det samme.

Svar

Written by irsten 20. feb 2014 08:51

Hej Haubjerg

Det gør mig ondt, at du har det så skidt. Du har ellers gjort det rigtige, når du har brugt så lang tid på nedtrapning.

Personligt kender jeg ikke til den tilstand, som du beskriver, med ”stød” i hjernen. Det må være meget forfærdeligt. Jeg kan godt forstå, at du bliver forskrækket. Men ”stød” i hjernen læser man faktisk ofte om, ved udtrapning af antidepressiv medicin.

Jeg kan råde dig til at læse noget vejledning om udtrapning. Og nå, ja, det bedste vil selvfølgelig være, hvis din behandler kan rådgive dig. Men efter sigende er det ikke mange læger, der ved noget om disse ophørssymptomer.

Prøv at læse følgende:

http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/abstinenssymptomer.htm

Desværre kan vi jo ikke bringe aktive links, men du finder det nok. Jeg har ledt her på Depnet for at finde en vejledning her, men fandt ikke noget.

Måske vil det være en ide, som der står i ovenstående artikel, at tage en lille smule medicin igen for at tage toppen af symptomerne.

Måske er det bedre at holde ud. Det kan jeg ikke afgøre.

Forhåbentlig kommer der nogle bud fra andre, der har prøvet lignende symptomer.

Mange hilsner og god bedring

Irsten