Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Forvirret og trist

Written by VelværeNu 20. feb 2014 02:55

Blev indlagt på den lukkede psykiatriske afd. I dag. Damen før på aftenen siger, at hvis jeg ikke kan falde i søvn kan jeg få noget at sove på.

Så kommer der en anden en ind og spørger mig om hvorfor jeg ikke har tisset i den prøve endnu og om jeg ikke snart skal sove. Forklare hende, at jeg har negative tanker og ikke føler mig træt, så om det var muligt at få noget pn beroligende .

Der var svaret nej. Håber ikke de bliver ved med at lyve sådan overfor mig, så lukker jeg helt af!

Lukke

Written by Anonym 26. maj 2014 02:59

Da jeg var på lukke i 11-12 der gav de mig min pn og fik af hvid hves jeg ikke to dem så vil de en ting . Det var da jeg fik min morgen piller og kl 12 selv om jeg sage jeg to dem kl 22 var der lun en dag. Ande gang jeg var der var sep 13 fik jeg ikke pn da det ikke hjæpl de sage og jeg hade bro for pn en gang sage hvor ta det når heg ikke får nåde der hjæpl de sage truxal hjæpl da ja hves jeg ta 500 mig så giv det ro 30 min. Hves du sage til læge der fik dig indlagt af du får pn så skulle du nok også får det det ha jeg alt tid på nær en gang hvor jeg fik nåde pn de ikke ha vil giv mig 25 mg truxlal sage jeg skal ha 100 mg før det hjæpl så hun skal lig tal med læge sage jeg ha før gåde 100 mg her så fik jeg 25 mg til