Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

God ideer ønskes.

Written by dharma 23. mar 2014 20:15


Jeg har længe ikke ønsket en kæreste, da jeg ikke har haft plads til en. Nu er jeg begyndt at savne en at have at dele livet med.
Der er noget der siger du fortjener en ven, men der er meget der siger, du har jo været gift med en i 30 år og har opdaget, hvor dårlig du fungerer i et forhold.
Jeg er begyndt at huske hvor mange svigt, psykisk mishandling, angst og fysisk misbrug der var i forholdet. Kan jeg mon nogensinde lære at leve med det og få et alm forhold til mig selv?
Jeg har 2 skønne voksne børn, men lige nu er de faktisk det eneste der gør, at livet er bare lidt værd. Det er ikke rimeligt at over for dem.
Hvor finder jeg nogen der kender lidt til at have det sådan

Hej Dharma

Written by Cosey 14. apr 2014 16:28

Det her er lige en prøve. Jeg skrev noget til dig igår men bliver kastet af når jeg trykker Gem svar. Hvis jeg kan komme til det skriver jeg igen. Mvh S.

Ok, det lykkedes nu

Written by Cosey 14. apr 2014 16:38

Og hvor jeg kender det alt for godt. Det med psykisk vold i forholdet og man finder sig i det fordi man har lavt selvværd, eller en personlighed, der gør at man kan kues. Det bedste råd jeg kan give dig er at tale med nogen om det. Få de grimme oplevelser fortalt til nogen, så du får dem lidt ud af systemet. En terapeut, psykolog, god veninde, egen læge. Alt efter hvad økonomien siger. Tro på at du er værd at elske. Du skal ikke være i noget der ikke gør dig godt. Heller ikke om det så betyder at du skal være alene igen. At blive giver for stor hug og ar på sjælen. Find ud af hvad det er hos dig der gør at du ikke synes du fungerer dårligt i et forhold. Og var det måske mere din eksmand der havde problemer? Men ihvertfald har du...og jeg fundet os i det. Og det er der du skal arbejde...og det kan være svært. Men jo bedre du kender dine svage punkter, jo bedre står du i forholdet. Og selvfølgelig fortjener du en ven. En der er god ved dig og hvor der er ligeværdighed. Jeg samme plan som dig. Skriv bare igen til mig. så svarer jeg så godt jeg kan :-)
Mvh S