Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Ny medicin

Written by Anonym 8. aug 2014 16:01

Jeg stoppede i juni på min antidepressive medicin valdoxan (som virkede fantastisk på mig), nu har jeg så indset at jeg bliver nødt til at starte igen.. Men jeg har imellem tiden fået ny læge, og han ville helst ikke give mig valdoxan, men har i stedet givet mig venlafaxin, jeg har læst lidt på nettet, og er faktisk lidt bange for at starte på dem. Jeg har prøvet sertralin, som jeg fik det rigtig skidt af, og kan umiddelbart læse mig til at venlafaxin er endnu værre både i starten og bestemt når man skal stoppe.. Er der nogen af jer der har erfaringer med det?

..

Written by KiaGee 10. aug 2014 23:55

Jeg har fået sertralin i 3½ år og Venlafaxin i 1½. Jeg er gået fra 270 mg til 75 mg over nogle måneder og tør ikke tage det næste skridt. Ophørs symptomerne tager hårdt på min krop og venlafaxinens bivirkninger har i forvejen smadret min mavesæk. Det er en hård udtrapning og jeg ved ikke om det er lettere på andre præparater. Ønsker dig alt held og lykke!

skfitt fra venlafaxin til cabar

Written by Anonym 10. okt 2014 02:18

jeg fik ført i 14 dag 75 mg så 150 mg i 2år bliv så maget ned af bakke og fik så 225 mg fik så også solian ohg fik fra 100-800 mg på 6 månder for 1,5 sind kom jeg så ned på 400 mg solian og de jegb ikke fik det berde og sovee kun jeg helle ikke fra først dag jeg ffik solian skulle jeg over på cambar 15 mg og kom op på 30 mg skulle hjæpl en med af sove bag ikke mig og på pas på med venlafaxin det giv masse af selvmordstankke fik dee så slem af jeg var ved af kom ind på røde paprier med bliv oover ttal til af kom på p skade stude