Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Noritren

Written by bibi 5. sep 2014 11:31

Er der noget herinde som har haft problemer med Noritren.

Tager pt 125mg.

Har har sløret syn, kan ikke huske dagligdags ting. har en underlig følelse i kroppen osv.


svar noritren

Written by Anitasofie 21. jan 2015 00:18

Ja. ..mange problemer. Er stoppet nu. Men jeg tog på af dem..15 kilo. Øget
svedtendens og rystende hænder. .spjæt i ben og hænder. Og værst af alt. ...de hjalo mig ikke.

Også problemer her

Written by camginge 5. feb 2015 15:12

Jeg har nu fået Noritren i et år og jeg har det helt forfærdeligt. Jeg er blevet forfærdelig angst, bliver let ophidset og rastløs og så har jeg en masse fysiske bivirkninger: kæbesmerter, ømhed i bryster, hævede kirtler omkring hals og kæbe, mundtørhed, synsforstyrrelser.......jeg kunne blive ved. Det skal lige siges, at jeg er blevet undersøgt af min læge for om der kunne være noget fysisk galt og alle prøver er helt normale. Jeg har på både den engelske, amerikanske og canadiske indlægsseddel på selvsamme medicin se, at alle disse symptomer kan være en bivirkning af noritren. Jeg har indberettet bivirkningerne. I lokalpsykiatrien vil de ikke tro på, at det har noget med medicinen at gøre og siger at medicinen bare skal have tid - men nu har jeg taget den i et år og jeg har aldrig haft det værre!

pas på jer

Written by Skovtrolden 7. feb 2015 17:24

Det er rystende at høre at en medicin der kun gør ondt værre bliver anbefalet taget i et år, det er alt for lang tid ifølge min overbevisning, bivirkninger burde bedres betydeligt i løbet af nogle uger og gør de ikke det gør de det sandsynligvis aldrig.

At psykiatrien afviser bivirkningerne har jeg også erfaret, så kalder de det alt muligt andet fra hverdagsting til paranoia og at man i forvejen var skeptisk, uanset dette slet ikke var tilfældet, - og dermed blev det en selvopfyldende faktor.

Mentalt overgreb er hvad det er.

Noritren igen

Written by camginge 14. feb 2015 19:58

Tænkte om jer der har skrevet i denne tråd, ville fortælle lidt mere om de bivirkninger I har med Noritren. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre i forhold til den medicin - skal jeg forsøge selv at trappe ud når nu psykiatrien ikke vil hjælpe mig med andet. Jeg har fået så voldsom helbredsangst af alle de her fysiske symptomer hele tiden og er hele tiden sikker på, at jeg fejler et eller andet helt forfærdeligt.