Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

-

Written by Anonym02 27. sep 2014 21:35

Jeg er ved at være ovenpå igen. Er startet på nyt job og er super glad for det, har accepteret at pillerne gør mig en smule følelsesløs på nogle punkter, og at mit liv ikke er noget jeg kan planlægge langt ud i fremtiden.
Men bedst som jeg troede det gik fremad, begynder jeg at lægge mærke til, at mine tætte venner måske ikke er så tætte som jeg troede. Jeg har aldrig været typen med mange venner, kun 3-4 nære venner og så er det det.
Her på det sidste virker det bare som om de ikke gider mig. De spørger ikke ind til hvordan det går, spørger ikke om vi skal ses og når jeg endelig spørge, så kan de ikke. Enten skal de ses med nogle andre, ellers får jeg ingen grund. Tit og ofte finder jeg ud af at de faktisk ikke skulle noget, men alligevel siger nej til mig.

Jeg har prøvet at snakke med dem om min situation, men de lytter ikke rigtigt. Det er som om jeg kun kan bruges når de har problemer. Jeg vil virkelig ikke miste dem, for vi snakker om venskaber der har varet 5-10 og 16 år.

Hvad gør jeg? Skal jeg bare konfrontere dem med mine tanker om det her? Det gør mig nedtrykt, og det har jeg bare ikke brug for.

kend det

Written by Anonym 28. sep 2014 20:29

det jeg tro var min venner er også holdt op med af svar mig og indvitre mig til ders fester .de gid kun dem selv og ders kærster

Kender til det der

Written by Jakobk 9. jan 2016 16:54

Jeg har det lidt på samme måde, har dog kun en enkelt ven her hvor jeg bor som sidder alt for meget med sin computer og ser bigbrother eller andet (På førtidspension som mig)

Hvad kan man gøre for at få flere venner?
Jeg har meldt mig til noget løb igennem DGI men det har ikke rigtig givet mig venner jeg kan besøge.

Savner sgu nogle flere mere aktive venner jeg kan noget sammen med og evt en kæreste.

Venner

Written by Skumfidus 7. feb 2016 07:24

Hej jeg oplever det samme. Det er trist at stå uden venner.
Jeg har så fundet ud af kommunikationen skal så foregår, ofte, på et plan hvor alle kan være med.
Du skal file lidt på dine forventninger, drosle ned på forventninger. Find fællesfodslag.
Rigtige gode tætte venner er sjældne og det skal bare sige klik. De kan tage det meste af en livsstil at finde. Tja man aner det ikke før lige pludselig er de der.
Det skal ikke være mig mig mig.
Venner kommer og går.
Lider man af dybe psykologiske problemer såsom depression er det godt nok rigtig svært at finde venner. De kan som regel ligeledes være præget af problemer og det kan ofte føre til ret megrt negativitet. Der skal man tage sig i nakken for at også kunne bidrage med positivitet og interesse for de andre og deres liv. Både stort og småt.
Kærester er en svær størrelse. . Kærlighed kan man ikke fremtrylle I andre kun gi det man har videre og håbe det blir gengældt.
Men viser andre ikke længere interesse for en må man slippe .
Deres tab.
Svært men nødvendigt ikke at spilde tid og krafter.
Bare være digselv.
Vær aktiv i forskellige sammenhæng og læg endelig mærke til hvem der egentlig lægger mærke til dig og gir eig gode vibrationer.
Kræv ikke for meget af venskab.
Bare gi, gi , gi og du får igen.