Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Så kom jeg endelig videre

Written by bennyst 15. okt 2014 12:55

Kære alle

Jeg har tidligere skrevet en række indlæg, hvor flere omhandlede min angst for at påbegynde medicinsk behandling for min angst.

For at gøre en meget lang historie kort, så sprang jeg ud i det for 6 måneder siden sideløbende med et gruppeterapiforløb på Stolpegård.

Jeg må sige, at jeg er positivt overrasket over den virkning jeg har opnået. Nu har jeg kæmpet i så mange år med min angst – jeg har prøvet alt mellem himmel og jord, men lige meget hjalp det. Jeg har været indædt modstander af medicin, sikkert på grund af de mange negative historier som medierne blandt andet har været med til at puste op.

Som skrevet har jeg nu været i medicinsk behandling i 6 måneder, og mit forløb på Stolpegård stoppede slut juni. Jeg har for første gang i mange, mange år en tro på at livet rent faktisk er dejligt, og der stadig er masser at nyde. Jeg slås ikke med de store bivirkninger, der er da lidt, men det ophæves af den gavnlige virkning. Min angst er absolut tålelig. Den dukker stadig op, men med reduceret styrke, og det giver mig en mulighed for hurtig at komme tilbage på det rigtige spor.

Jeg vil sige jer alle tak for de mange bidrag i er kommet med i mine tidligere indlæg, og det her indlæg er bare en udate på at det nu endelig går fremad.

Mange hilsner

Den positive