Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Udtrapning

Written by Anonym 28. okt 2014 15:34

Jeg hari 7 åretaget flere typer medicin, og jeg tænker ofte på at prøve at holde pause. Min psykiater er imod det, hun vil ikke medvirke til det. Når jeg selv har taget nogle pauser, har hun hver gang sagt, at så er der ingen grund til at jeg kommer. Jeg føler mig presset til at fortsætte, men jeg er nok heller ikke klar til at undvære medicin. Kan i andre få hjælp til at tage pauser.
Mallen

Psykiatere er vist meget forskellige

Written by Skovtrolden 30. okt 2014 13:28

Min erfaring er at det afhænger af psykiateren.
Jeg har gået til samtaler hos en psykiater engang der accepterede at jeg ikke ville have medicin.
Jeg har også gået hos en psykiater der ikke mente vi havde mere at snakke om da jeg sagde jeg ville stoppe med pillerne.

Med forbehold for at jeg ikke ved hvor slemt du har haft det før medicinen, så synes jeg umiddelbart det lyder hårdt at psykiateren end ikke vil være med til at prøve at trappe ned.
Psyken udvikler sig jo hele livet, og der er mange bivirkninger ved psykofarmaka, så kan noget af det undværes bør det da prøves.

En mulighed kunne måske være at skifte psykiater? - og så på forhånd forhøre sig lidt om mulighederne for udtrapning.

Jeg tænker også, hvis du vælger at trappe ud på egen hånd, vil psykiateren så ikke se dig? - og hvem skal du så komme hos og snakke om hvordan det går? Din egen læge måske?
Jeg spørger bare, for det virker da ret nådesløst at der slet ingen hjælp er at få hvis man ønsker at komme ud af medicinen...
:-)