Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Øv øv

Written by marijosse 24. dec 2014 09:45

Øv øv... Og så juleaften:-( har været nede i hullet de sidste 3 dage! Har lidt af tilbagevendende depressioner de sidste par år. Heldigvis er der langt imellem de virkelig tager til... Jeg ved at jeg elsker min mand(gennem 10 år) og ønsker mig brændende resten af livet med ham og vores søn. Men under denne "lorte"(undskyld sproget) depression, forsvinder ALLE mine følelser for ham. Føler mig total Tom indeni. I og med st jeg samtidig er er meget sensitivt menneske, så skal min psyke hele tiden mærke efter, når han er i rummet... Jeg bliver ramt af ANGST når jeg ikke kan fremkalde dem. Tænk hvis jeg
Vil skilles? Tænk hvis jeg pludselig ikke elsker ham mere osv. Og det kan fremkalde den værste angst i mig. Jeg har prøvet dette før, så jeg ved at det forsvinder, som depressionen ligger sig. Men jeg har svært ved at være i mig selv. Tanken om kram,kys eller sex, gør mig rigtig skræmt!! Det er som om der lige er blevet slukket for min følelses kontakt.... Øv altså:-(

?

Written by marijosse 26. dec 2014 11:07

Nogle med opmuntrende ord??:(

måske lidt opmuntring

Written by Skovtrolden 27. dec 2014 16:59

Opmuntrende ord ved jeg ikke om jeg har, men sådan set udefra er der nogle ting i dit indlæg jeg godt kan sige lidt til.
Det du er bange for, er noget du selv styrer, - jeg mener, du er fx. ikke bange for at han går fra dig, du er bange for at du vil skilles - ergo er det noget du dybest set selv er herre over.

Du er forståeligt nok bange for følelser der fortæller dig at du måske skal eller bør gøre noget du ikke ønsker, men du er også bevidst i dine tanker, om at det er noget der går over, og at følelserne er forbigående og skyldes nogle andre ting.
Jeg ved ikke om det måske kan bruges som en slags opmuntring.

Derudover fornemmer jeg at du mangler en indre tro på dig selv, en tro på at du er god nok og at dine følelser dybest set og allerinderst inde, er stærkere og mere grundlæggende, end dine op og nedture der får dem til midlertidigt at føles anderledes.

Bare nogle tanker herfra.
:-)

Tak

Written by marijosse 31. dec 2014 08:41

Skovtrolden. Tusind tak for dine ord😊 og du har så ganske ret i flere ting. Jeg stoler/tror ikke det mindste på mig selv! Har gradvist fået følelserne tilbage, men angsten ligget stadig og lurer lidt endnu. Godt nytår til dig:-)

Selv tak

Written by Skovtrolden 7. jan 2015 23:29

Selv tak, og et godt nyt år i lige måde :-)