Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

medicin eller ikke, mod stress,angst og depression

Written by Anonym 15. mar 2015 10:54

min psykolog har vurderet at min depression og angst er udløst af belastning i forhold til arbejdet, jeg har også endel stress symptomer oveni.
jeg er bare rigtig meget i tvivl om jeg skal starte på det antidepressive medicin min læge har anbefalet.. jeg har været sygemeldt snart 4 uger og lige nu er det angst og stress symptomer der er værst.. jeg vil helst undgå medicin men er også så træt af alle de begrænsninger angsten sætter for mig lige nu... jeg er bare så bange for bivirkninger og at jeg ikke kan mærke mig selv og bare tonser der ud af igen og ender med at blive mere syg...nogle erfaringer???

forståelse

Written by Anonym 28. apr 2015 16:28

Jeg forstår godt hvad du mener, jeg var selv meget skeptisk første gang jeg skulle starte på noget antidepressiv medicin. Heldigvis kan jeg fortælle dig at du ikke bare vil begynde at tonse der ud af igen, for det hjælper kun med at dulme symptomerne, de vil ikke gå helt væk før du er ovenpå igen. Jeg tænker måske det er en god ide at prøve, evt. kan du jo læse lidt om det medicin din læge gerne vil give dig, noget medicin har flere bivirkninger end andre, og der findes heldigvis mange slags at prøve, så er sikker på i kan finde en god løsning for dig.

Håber på du snart får det lidt bedre

Ja hvis det kan hjælpe, så kan du altid stoppe ige

Written by th27500 6. maj 2015 09:40

Du kan altid prøve det, og så stoppe igen hvis du ikke syntes det virker, men det er nok det bedste der findes sammen med terapi indtil videre, desværre. Men du kan læse mere om det på min.medicin.dk
Go bedring

..

Written by Anonym 14. maj 2015 16:28

Jeg har kun prøvet medicin en gang, og det gav så mange bivirkninger så jeg blev afskrækket. Men jeg har også overvejet mange gange at prøve igen, da jeg har hørt mange solstråle historier om folk der er kommet ovenpå bla. via medicin.

Det var nemt for mig at drosle ud af medicinen igen, da jeg først var startet, så jeg synes ikke du skal være nervøs for at prøve, selvom jeg godt forstår din skepsis. De bivirkninger jeg oplevede, gik væk da jeg stoppede med medicinen.
Dem jeg fik, hedder Citalopram og dem kan jeg ikke anbefale. Har hørt mange andre have dårlige erfaringer med dem.

Held og lykke med det.