Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Forum i fokus - fortæl os hvad I syntes?

Written by LouiCamil 16. mar 2015 10:10

Kære Brugere af depnet.dk

Vi er to studerende på teknoantropologi studiet ved Aalborg Universitet, der på nuværende tidspunkt er i gang med vores bachelorprojekt. Projektet omhandler hvordan der skabes sociale relationer gennem brug af forums og hvordan den kommunikation der foregår bliver påvirket af hvilke forum man befinder sig på. Her vil vi gerne fokusere på Depnet.dk.

Vi kigger derfor med på de forskellige debatindlæg I brugere gennem tiden har talt igennem, på Depnet.dk. Dog vil vi understrege at vores fokus i undersøgelsen ikke ligger på depression som lidelse, men på hvordan en gruppe af mennesker anvender forums med et specifikt formål/kontekst. Vi vil naturligvis følge de standarder der er for god forskning og anonymisering af alle brugerprofiler der måtte være på de debatindlæg vi ser.

Vores ønske er at anvende observationer af den kommunikation der foregår online og afholde nogle interviews med jer brugere af hjemmesiden, såfremt I ville være interesserede heri. Det ville betyde meget hvis I (stadig anonyme) ville fortælle os om hvordan I oplever at være en del af Depnet.dk.

Såfremt I har spørgsmål angående vores bachelorprojekt, uddannelse eller tilstedeværelse på Depnet.dk er I meget velkomne til at kontakte os, Louise og Camilla, på tant67_aal@learning.aau.dk eller vores vejleder Tue Thingaard (tt@learning.aau.dk).

Vi ser frem til at høre nærmere fra jer.

Venlig hilsen
Camilla Andersen & Louise Holst
Teknoantropologi 6.semester
Aalborg Universitet

Hvad betyder Depnet for dig?

Written by LouiCamil 24. mar 2015 13:39

Hej igen Depnet-brugere,

Vi har nu kigget lidt på jeres forskellige fora og syntes at I gennem mange af jeres samtaler bruger de forskellige debatter rigtig godt.

Dog ville det være super interessant ikke kun at se hvad I har skrevet, men også hører fra jer selv hvordan I oplever Depnet. Såfremt I har interesse I at skrive eller snakke med os og dele jeres tanker omkring Depnet, så kontakt os endelig (Louise og Camilla) på tant67_aal@learning.aau.dk

Det vi synes er spændende at undersøge er hvorledes I bruger hjemmesiden både som et sted at dele erfaringer, hjælpe ligestillede og diskutere relevante emner.


Hvad betyder Depnet og de andre brugere for dig?

Venlig hilsen
Camilla Andersen & Louise Holst
Teknoantropologi 6.semester
Aalborg Universitet