Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Uvirkeligehedsfølelse

Written by Bernd6 10. apr 2015 18:44

Hej med jer.

Har udviklet en svær depression i efteråret 2013. Var indlagt i to måneder, hvor jeg fik 8 ECT behandlinger hvilket har gjort at jeg har fået det væsentligt bedre.

Som antidepressiv får jeg Noritren og til at hjælpe med søvnen får jeg Seroquel.

Der er dog stadig nogle "restsymptomer" tilbage. Jeg kan ikke sove uden min medicin, det var også det det hele startede med forrige år.

Siden depressionen var på sit højeste har jeg 24 timer i døgnet haft en fornemmelse af at alle mine omgivelser føles uvirkelige. Det er en meget belastende fornemmelse og jeg vil selvfølgelig gerne af med den. Synes ikke jeg kan finde nogle steder hvor det står beskrevet som symptom på depression? Hvis det er det, vil det vel også forsvinde på sigt når/hvis man bliver helt rask? Kan det i stedet være medicinen der giver mig denne uvirkelighedsfornnemlse?

Har I prøvet lignende og har I evt. nogle gode råd?

hmm

Written by Anonym 28. apr 2015 16:23

Da jeg startede på den første medicin jeg fik følte jeg at jeg gik i en osteklokke, altså at jeg gik lidt i min egen lille verden, så nok lidt det samme som dig, det gik dog væk da bivirkningerne forsvandt, så jeg tænker lidt at det nok er medicinen der gør det.

Det eneste som har været konstant under mine mange depressioner efterhånden er at jeg føler ikke jeg er en del af verden, alt fortsætter som det plejer med undtagelse af mit liv. Har du prøvet at snakke med din læge om det?

Håber snart det går væk