Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

ung med depression

Written by Anonym 18. apr 2015 10:19

Jeg ved godt, at jeg ikke har været den mest glade del af mig de sidste år, og det er der en grund til. Det er længe siden jeg har følt glæde, og jeg har en lang vej at gå. Det er faktisk længe siden jeg overhovedet har følt noget. det er en forfærdelig verden for mig at leve i, jeg kan snart ikke mere. Alle jeg ser klarer livet fint, men jeg kan bare ikke finde ud af det. Jeg vil også gå i skole. jeg vil også feste. jeg vil også være sammen med mine veninder. men mit hoved er bare ramlet sammen. det der før holdt mig sammen, er brast i stykker inde i hovedet. jeg kan ikke smile og lades som om jeg er glad længere… alt er bare for hårdt, og jeg har aller mest lyst til at give op. jeg er klam og jeg føler mig uelsket og jeg hader mit liv så meget.. snart giver jeg op… det mener jeg. jeg er kun 17 år og alligevel skal mit liv være så smertefuldt. det er ikke fair.. jeg ved ikke hvad jeg skal gøre..

Kender det..

Written by Anonym 28. apr 2015 12:03

Hej anonym.

Jeg er ked af at læse, at du har det så skidt. Jeg kan kun sige at jeg kan nikke genkendende til alt du skriver. Desværre. Jeg har det fuldstændig på samme måde. Jeg er selv 20, og har det præcist som dig. Det er ikke sjovt... Er ked af, at du skal have det ligesom mig. Ville ønske ingen havde det sådan!

trist

Written by Anonym 14. aug 2015 00:04

jeg har det præcis på samme måde som dig, jeg er godt nok lidt ældre end dig 32 år, alle omkring mig har styr på tingene de har stiftet familie fået børn de har lykkeligt liv med hus bil god økonomi, når jeg ser mig selv i spejlet har jeg ingenting, livslysten forsvinder fra dag til dag, ved ikke rigtig hvordan jeg skal håndtere min situation håber måske bare på at der kommer en der tager hånd om mig , hvilket der selvfølgelig ikke gøre, du skal søge hjælp hvis du ikke kan gøre det på eget hånd så få en familiemedlem/en ven/veninde til at hjælpe dig, ellers går dine ungdoms år bare til spilde.

jeg er ny her

Written by zamana 1. dec 2015 21:58

Jeg har det samme måde som jer :( jeg har lyst til igen tinge og vil dø , hade hele verden , slev om jeg har alt i mit live , men gider ikke live mere i det her verden . træt helt , ikke lyst til noget


håber det er nogen eller noget hjælpe os med det her .

Som du kan se er du ikke alene

Written by Bauer 30. dec 2015 01:00

Også jeg har det sådan, som du beskriver og jeg er 19.. Men for mig er det bare et stort skridt, at jeg har fundet denne side lig nu og her hvor det er værst, er begyndt at skrive dagbog herinde. Det fede ved det herinde, er at folk kan kommentere din dagbog.. Så kan man få lidt respons der og det gør det lidt mindre ensomt. Men ellers er det bare rartt generalt, at skrive/snakke med folk der har det ligesom en selv.. Vil ønske jeg kunne møde en og snakke med in real life under noget te eller kaffe om livet :)