Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

søger støtte..ved bare ik hvordan?

Written by blueblond30 27. apr 2015 14:48

jeg skriver til jer for at høre om i måske ved hvor jeg kan søge ekstra hjælp ..da jeg står helt uden spor uanset hvor jeg spørger..

jeg har tidligere været i et forhold i næsten fem år der desværre har sat mig i den situation jeg er i nu.
jeg har været nød til at flytte i en boligforening da jeg ellers ikke kunne søge støtte til depositum og økonomisk vejledning hos imagine horsens da de kun hjælper både fra kommune og økonomi rådgivningen hvis man bor i en boligforening, var desværre nød til at flytte fra min tidligere bolig da der var mange fugt skader og blev ved at komme flere og flere, og mit imunforsvar dessværre er lidt ødelagt så suger sygdomme til mig..
det har så sat mig i den situation nu at jeg sidder meget stramt i det og medicin udgiftningerne hjælper ikke bedre til det, får desværre ikke kronika tilskud mere da jeg lige er havnet under grænsen med den nye type medicin jeg får nu.så udgiftningerne er bare blevet højere.
jeg har en del gammel gæld fra mit gamle forhold af og en del misligeholdt gæld nu da jeg i de sidste fem år har haft svært ved at følge med og haft mange problemer med at åbne og læse min post,da det så betød angstanfald af forskellige grader.
jeg har tidligere i mit liv kæmpet en del med depression og stort set ikke andet men tilbagevendende i hele mit liv når jeg tænker bagud.
for at forklare lidt om hvorfor jeg er i min nuværende situation,giver jeg lidt får eksempler.
jeg fandt en kæreste for snart ti år siden og troede det var det rigtige ,på daværende tidspunkt kæmpede jeg med depression, men burde nok være gået fra dette forhold meget før, men det er nemt at være bagklog og har også altid selv været typen der har sagt hvorfor går folk ik bare fra et voldeligt forhold istedet for at blive...,men så nemt er det nu heller ikke..tro mig.
jeg har haft kæmpet en del med min ex pågrund af alkohol og et stort dolol forbrug (morfin), og senere hen fandt jeg så også ud af der var en del hårdere stoffer indblandet, jeg prøvede at hjælpe og støtte undervejs, men når han ikke kunne skaffe flere dolol piller var især de hårde perioder med råben og skrigen og mange humørsvingninger, jeg vidste som relt når de var på vej og begyndte at få en undvige position, og så stak jeg af og nok deromkring min angst begyndte at vise sig, jeg gemte og sov i opgange og skure rundt omkring og turde som reelt ikke at vende tilbage før sent dagen efter igen, når det ikke lykkedes mig at stikke af og jeg blev opdaget, kan jeg give et par eksempler, er blevet slået med møbler, fået et marmor fad i hovedet, tæsket med en rist man bruger til varme gryder, eller en af de værste, blev en dag fanget lige uden for bygningen hvor vi boede, der tog han kvælertag og slog mit hoved ind en mur så jeg fik hjernerystelse og fortsatte med at holde fast om min hals til jeg besvimede helt hvor efter han så bar mig op igen, desværre her mange år efter har jeg fundet ud af en mine veninders søn så dette optrin.
det hele endte så med en dag da han skreg igen, jeg stak af igen for ikke at blive slået eller andet, jeg fik rigtig mange smser fra ham, men svarede aldrig turde ikke havde heller aldrig kontakt med andre, ved ikke hvorfor men var bange for al kontakt også til venner eller familie.. det endte så med jeg kom hjem om morgenen hvor jeg vidste han var på arbejde, med en ulåst dør og lys overalt ,jeg så til sidst fandt ham hængt på vores badeværelse, det har taget hårdt på mig har i mange år følt ekstrem stor skyld over jeg ikke var modig nok til at gå noget før så havde han måske været i live idag, ved ikke helt hvorfor men har svært ved at slippe skylden.

jeg kæmper idag med diagnoserne ptsd, ængstelig personlighedsstyrrelse ,panikangst, agorafobi, og en bipolar blandningstilstand. flyver fra læge til læge , samtale og behandlinger hele tiden, men det er så svært at se lyset fra enden af tunnelen ,tænker tit på at stoppe det hele , har også prøvet en del gange de sidste par år, det har hjulpet lidt jeg får en de