Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Bipolar Q vil være prostitueret - HJÆLP

Written by denelskende 14. maj 2015 19:30

Kære Forum,

Sangens personer:
Mand 41 år ingen sygdom, ingen børn
Kvinde 33-37 år med bipolar + ADHD og en meget hård skilsmisse bag sig, samt omfattende omsorgssvigt i barn-/ungdom. Fast job + børn. Diagnosticeret 6 år tilbage og haft gentagne utroskab gennem 5½ år og dermed aldrig givet sig selv lov til, at få styr på sit følelsesliv.

Jeg har i oktober 2014 mødt en vidunderlig kvinde. Jeg havde et forlist forhold bag mig med en kvinde med psykopatiske træk og tiden havde læget sårene. Jeg har klar til, at møde en ny kvinde følte jeg.

Jeg møder så denne nye kvinde i alderen 33-37 år (diskretion givet) som er både velfungerende og fast job på daværende tidspunkt også gift. Vi fandt hinanden ved et tilfælde og meget hurtigt giver hun klart udtryk for det er mig hun vil.

Jeg stoler ikke meget på det for det er "kun" ord og det har jeg prøvet før. 3 uger senere meddeler hun, at hun har søgt skilsmisse så det kan blive hende og jeg... Okay, handling der understøtter ordene. Hun VIL mig...

I perioden oktober 2014 til fredag d. 8. maj har vi kærestet og ringet sammen uafbrudt! Altid og hele tiden når der var mulighed, dag, aften og nat. Altid masser af søde ord, søde sms beskeder etc. MEN ALTID understøttet med handling der viste hun ville mig. Så tror man på det :-)

Lørdag d. 02. maj - hun savner mig... Glæder sig til næste weekend....
og mange andre søde ord på sms og tale

søndag d. 3. maj
håbløs, at komme i kontakt med fra først på aftenen og da jeg ringer kl. 2240 ingen kontakt. Hun ringer så 25 min senere med en "dårlig undskyldning".

Mandag d. 4 maj
Taler sammen 21.15 ½ time

Tirsdag d. 5. maj
Handler og derefter et "pludselig" veninde besøg... Taler sammen kl. 23.30 hvor hun ringer og skælder mig ud over jeg er opmærksom på hendes ændrede adfærd.

Onsdag d. 6. maj
Rimelig normalt samtale om aftenen, men pludselig kommer hun i tanke om, hun har glemt noget på jobbet. Jeg ringer 50 min efter men tlf. er på sluk (hun forklarer det med den løb tør for strøm)

tors 07. maj
ringer kl. 16.55 - "næsvis" besked i helt anden tone end normalt "kan ik snak nu"

kl. 20 sender jeg sms og kl. 2020 skriver hun. Jeg ringer straks men hun tager den ikke... Skriver, at hun putter med sin søn om vi kan tale senere... lidt sms frem og tilbage med 30-45 min svartid fra hende... hun sender sms kl. 21.55 og jeg svarer kl. 22.10 men intet svar.... hun skriver 01.55 og jeg svarer straks "sover ikke" om jeg må ringe...Nej, hendes søn ligger ved siden af. (det har han gjort før)

Jeg skriver meget om aftenen for er dybt bekymret for, om hun har er mig utro og hun anklager mig for, at være konfliktoptrappende.

Fredag kl. 13.30 henter jeg hende og vi kysser, krammer og etc. Vi kommer til mit sted taler og her GENTAGER hun, at hun ser mig som sin kæreste.... Noget hun har fortalt meget meget længe og har været introduceret til venner, hendes far etc.

Vi hygger med snak og ja, så går vi i soveværelset.... Lige efter afslutningen af dette bryder hun storgrædende sammen og siger "jeg kan ikke være kæreste med dig for kommer til, at såre dig"....

Der er sex fredag + lørdag, men føles meget anderdeles.....!

Søndag indrømmer hun så lige inden hun skal afsted, hun har overvejet et bijob noget hun havde benægtet i hele formiddagen. hun fortæller også, at hun har været til "samtale" både søndag og tirsdag..... Et bijob som luder og jeg siger FARVEL fordi hun har løjet. (kan ikke magte det mere)

Spørgsmål
Hvordan påvirker Bipolar "de nære relationer til sin kæreste?

Er det normalt man "lukker" kæresten helt ude?

Er hun påbegyndt som luder?

Hvad kan JEG gøre for, at hun ikke starter som luder når hun i forvejen er tynget psykisk?

Undskyld mit sprogbrug, men det er jo det som det er.... Jeg ser IKKE ned på de piger, føler dyb medlidenhed med disse!

Jeg håber forum kan/vil hjælpe for er i en meget svær situation. En kvinde med psykiske sygdomme og et nyt bijob som luder.... Det er den rette vej

Hejsa denelskende.

Written by Teresa 15. maj 2015 14:50

Det lyder ikke til at det er den kvinde du skal have. Lige meget hvad virker det til at hun har alt for meget hun skal have styr på før hun kan involvere sig i et seriøst forhold. Jeg tænker at hendes opførsel og de ting hun siger viser at hun slet ikke er ansvarlig eller moden i forhold til hendes moderrolle.
Jeg ville finde en anden.

Derudover ville jeg også anbefale dig at få noget hjælp. Du er meget mistroisk og har sikkert som du selv skriver fået brændt fingerne en del. Så misten man troen og det vil være gift for at hvert forhold. Det ville være godt at få bearbejdet dette.

Jeg kender ikke din kæreste, men ud fra hvad du skriver og hendes pludselige ønske om at blive prostitueret... tjaah. det er muligt der er mere i gærde en "bare" bipolar".

Om hun er prostitueret nu? Det kan vi jo så gætte på. Men bare det at hun overvejet det, med et lille barn og et nyt forhold... tjaah. Jeg ville nok ikke tænke mere over det og lægge det bag mig og gå efter en ny.
5½ års utroskab stopper ikke bare lige sådan her. Det kan være en afhængighed for at få bekræftelse.
Det er ikke dig der skal redde hende ud af dét hér.

Min menig er at kvinder der vælger at blive prostitueret er kvinder der af én eller anden grund har lært fra barnsben at de ikke er noget værd. At det er oki at sælge ens krop og lade andre udnytte den, også når det til tider gør ondt. Problemet er også at disse piger der allerede har svær-bagage, får dybe ar på sjælen ved at sælge deres kroppe. Mange udvikler PTSD år efter efterfølgende
Jeg håber for hende at hun vælger det fra og får noget hjælp.

Jeg håber for dig at du vælger HENDE fra og giver hende ro til selv at bearbejde tingene. Du skal ikke være prøveklud for hendes utroskab osv. Det er på ingen måde rimeligt - og det er IKKE dit ansvar.

Hej Teresa

Written by denelskende 19. maj 2015 19:17

Senest i dag har hun sagt, at hun ser mig som kæreste, at hun elsker mig, at hun savner mig.... hurtig status.... og nå ja, - vi har jo planlagt for længst, at vi skulle på ferie en uge fra d. 30. maj og så pludselig det her...

Hun sagde jo i sin tid, at hun søgte skilsmisse grundet, at hun ville mig og nu den her vilde ændring, men hvor hun stadig ser mig som sin kæreste... Forstår det ikke (kommenter gerne)

Tjaaaaa..... Det var nok ikke det jeg håbede du skrev, - at finde en anden :-( Hun er på ALLE måder SÅ FANTASTISK, men det her er jo så vanvittigt en handling der på ingen måde viser man elsker et andet menneske. Tværtimod tror jeg (Hvorfor skrev jeg det for ville jo håbe hun elsker mig).

Det er ikke så meget det mistroiske, det var mere hendes meget pludselig ændrede adfærd der skærpede min opmærksomhed. Manglende mulighed for, at ringe hende op/hurtige svar på sms (begge dele en del af de 8 mdr.)

Hvad mere end Bipolar kunne der være i "gærde"?

Jeg har siden jeg skrev indlægget haft meget kontakt via telefon og en del via SMS og hver gang kontakter hun mig fordi hun har sagt det her med, at "hun skubber fra" og jeg må ikke presse på.... Lukke en Bipolar sig inde på den måde overfor den hun siger hun elsker?

Jeg TROR, hun er startet i sit nye "erhverv" som luder. DESVÆRRE. Jeg mener bare, at hun dermed fravælger både sit nye forhold, sin kæreste som var en stor støtte i hendes MEGET svære skilsmisse og bodeling OG, at hun fravælger ansvarligheden overfor sine børn. Kommenterer gerne.

Hvordan kan mit "fraværd" være en fordel for hende til, at bearbejde tingene? Hun har i flere år fået både psykolog og psykiater hjælp.

Hvorfor ikke have min "støtte" i den proces?

Hun har allerede PTSD, "nedarvet" fra sin mor eller hvad det hedder. Hendes far var voldelig og alkoholiker, moren læssede sine problemer af på hende i barn/ungdom. Dermed MASSIVT omsorgssvigt i sine yngre dage.

Jeg ønsker ikke, at blive "med-ansvarlig" for hendes sex-misbrug (sådan tænker jeg det) på samme måde som en pårørende til alkoholikere.

Når jeg kun har kendt hende i 8 mdr. kan jeg så tillade mig, at inddrage hendes veninder? (argumentation for/imod)

Bør jeg inddrage hendes eksmand? (argumentation for/imod)

Bør jeg inddrage myndigheder? (argumentation for/imod)

Hey Hr Elskende

Written by Bobbob1omg 15. jun 2015 23:47

Omg ved ikke hvor jeg skal begynde for at gøre dette kort, sagligt og uden "sure opstød" ;)

Naturligvis skal du for det første ikke forlade "Prinsessen" - det har hun prøvet før, ikke kun af kærester/mand men af familie, veninder og omverdenen

Din kæreste ser som jeg selv ikke verdenen på samme måde som dig. Fra barnsben føler man sig anderledes og det fortsætter livet ud.
Nogle bipolarer lever måneder nogenlunde stemningsreguleret, for så at gå i mani og derefter direkte i depression - og det er som regel smertefuldt.
Vi forstår ikke hvorfor I ikke griner højlydt med og multitasker i vores maniperiode, men der kan vi være noget af en udfordring og det er kun os "der hygger"
Så kommer nedturen efter noget tid og der går jeres verden videre, men vores stopper op af udmattelse og så bliver vi så trætte
Nogle ægtefæller kan ligefrem glæde sig til den bipolarer går i depression - ikke fordi vedkommende ønsker vi skal have det dårligt, men så bliver der da bare lidt RO

For at give dig svar på dine spørgsmål

Nære relationer til sin kæreste - Da du ikke selv er Bipolar, så er det ganske forståeligt at du ikke forstår hendes ind- udfald og anfald så at sige og ja nogle gange forstår hun ikke dine signaler og bliver frustreret, så at leve med en bipolar er en prøvelse
Misforståelser verbalt, sensitivitet og humørsvingninger - men som du sikkert allerede jo ved, så er vi aldrig kedelige
Se det positive i lidelsen som udstråler glæde, initiativ, rig på ideer, optimist, fantasi ud over det sædvanlige og ja kunne fortsætte

Og ja tag det ikke personligt hun lukker nogle gange af og lad hende gøre det, hun gør det for at samle sig, koncentrere sig og snakke med sig selv om hvad hun gør bedst, for alle kan holde hende ud - Lad hende være når hun tager en time-out

Om hun er begyndt som lu... Først det tror jeg ingen andet end hende selv kan svare dig på - og kort og kontant DROP det ord, hvis hun er dit et og alt så forstår jeg ikke du kan sætte det ord i forbindelse med hende så no go okay
Og hvis hun er begyndt så har det ikke noget med andre end hende selv at gøre, tro mig hun er ikke mindrebegavet el syntes mindre om sig selv - hun ved hvad hun foretager sig

Og ja du kan støtte, lytte og være forstående, men er du det ikke i alle facetter af jeres forhold, så smutter hun, hun tåler ikke kontrol og hvor for hun kommer med evt hvide løgne vedr sms og tlf, så er det fordi du maser for meget, kontrollere for meget
I nogle perioder er det ok, men føl selv efter, måske du ikke behøver at kime hende ned 24/7 når du udemærket kan mærke at det er dit og kun dit behov der skal jalousi-bekræftes - dette mener jeg ikke negativ, men når hun trækker sig en anelse, så er det ikke fordi hun ligger i lag med postbudet, hun restaurerer sig for at kapere "jeres" verden ;)
Nej naturligvis skal du ikke tale med hverken myndigheder el eksmand, prøv ikke så er den romance ovre
Skulle kommunen sige fy fy ingen glædespige-tanker - nej vel
Hun ville blive rasende og så ville du se en helt anden side af hende

Til dig Terese øv øv lidt hårdt at dømme en kvinde ud på sidelinien, æv ønsker faktisk at vide om du er bipolar, prostitueret el psykiater for noget belæg må du have
Og ikke for at være negativ, men hvad du mener om prostituerede er denne sag rimelig uvedkommende

Tror dette kan virke som et lidt aggressivt indlæg, men måske en ide at læse om det at være bipolar, eftersom dette site omhandler dette