Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Konstant forvirret

Written by Anonym 8. jul 2015 19:42

Hej. Jeg ved ikke om dette er den rette side for dette, men jeg prøver.
Jeg døjer utrolig meget med at være konstant forvirret. Det lyder måske ikke som et problem i sig selv, men jeg er på nuværende tidspunkt 26, og jeg synes aldrig at have opnået noget som helst i mit liv, da jeg slet ikke ved, hvad jeg vil eller hvem jeg er. Jeg er meget ivrig, har haft mange jobs og prøvet forskellige uddannelser. Men det har kun ført til at jeg har flygtet fra det ene job til det andet, hvilket også er gældende med uddannelserne, da jeg slet ikke er i stand til at få noget godt ud af det. Mine tanker kører på fuld tryk og jeg misforstår alt og alle. Jeg kan ikke smalltalke med folk på mit arbejde uden at misforstå dem. Det samme er gældende med beskeder. Skrevne som udtalte.
Det har medført at jeg har konstant skyldfølelse, ikke føler jeg har opnået noget i mit liv, ikke kan se, hvordan jeg skal opnå noget med mit liv og så føler jeg mig fuldstændig alene i verden med mine problemer. Jeg har både taget en erhvervsuddannelse og gymnasieuddannelse, hvor jeg nu går på universitetet. Så jeg synes at have været rundt omkring, for at finde ud af, hvad jeg gerne vil med mit liv. Resultatet af dette er dog, at jeg stadig ikke ved, hvad jeg vil og hvem jeg er. Det er på nuværende tidspunkt ved at drive mig vanvittig. Jeg går rundt i en følelsesmæssig rutchebane. Det ene øjeblik er jeg demprimeret, det andet øjeblik er jeg aggressiv og det tredje øjeblik føler jeg mig uovervindelig. Sidstnævnte er dog mere sjældent.
Jeg har været ved psykolog en periode for få år siden, men følte ikke rigtigt det hjalp på noget. For godt et halvt år siden henvendte jeg mig til min læge, da jeg følte mig virkelig deprimeret, hvor han spurgte om jeg følte det nødvendigt at komme til psykolog igen, men til dette svarede jeg nej.
Er der nogen derude, der har stået i samme tilstand, og hvad har I i så fald gjort?
På forhånd tak.