Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Hvordan klarer jeg 3 uger?

Written by CKHansen 10. jul 2015 18:55

Jeg er en mand på 38 år. Jeg er gift og vi har 2 unger på 3½ og knap 1 år. Jeg har en moderat depression og et af mine problemer er at jeg ikke tåler for meget larm og de krav jeg stiller mig selv i familiesituationer (eksempelvis ordner jeg alt husligt, da jeg føler at det ellers ikke bliver gjort).
Nu har vi så 3 ugers ferie sammen alle fire. Vi er på andendagen og jeg har sovet det meste af dagen, som flugt, og er konstant på nippet til at råbe eller græde.
Er der andre der har det på samme måde? På den ene side vil jeg jo gerne kunne være sammen med min familie men på den anden side har jeg bare lyst til at flygte.

Jeg starter i et psykiatrisk pakkeforløb 4/8 men det virker bare så uoverskueligt langt væk.

Hvad med sandheden?

Written by Chloe 11. jul 2015 17:05

I stedet for at flygte fra virkeligheden kunne du måske fortælle din partner om, hvordan du har det, så I i fællesskab kunne skabe nogle rammer, som du ikke segner under?

Sige det som det er - at du bliver overstimuleret og har brug for at være dig selv i x antal timer. Pak det gerne ind i nogle komplimenter, så det ikke lyder som en kritik og er lettere at sluge. Fx.: Jeg er super heldig at have Jer og det er fedt at få lov til at være på ferie, men....

Hvis du er gift og din kone er bekendt med dine vanskeligheder, så virker det som en oplagt mulighed.

Håber det går.