Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Hvad skal jeg gøre?

Written by Anonym02 30. jul 2015 16:58

Ved ikke om det er det rigtige sted at skrive dette, men her kommer det:

Jeg er en pige på snart 23, som står i et kæmpe dilemma. sagen er den at jeg er begyndt at se min eks, efter at have været fra hinanden i 7 måneder.

Vi var sammen i omkring 5 år (med enkelte pauser) før jeg valgte at gå fra ham, jeg havde haft en slem depression og følte simpelthen ikke det samme for ham mere. Depressionen havde ødelagt mine følelser og givet mig et tankemylder af en anden verden omkring mit forhold

Nu er vi så begyndt at ses, og jeg er stadig RIGTIG glad for ham. Bliver super ked af det hvis jeg ser ham med andre piger og kan slet slet ikke klare tanken om ikke at have ham i mit liv.

Nu kommer dilemmaet: jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg virkelig gerne vil mig og ham, han er en fantastisk fyr og har alt hvad jeg søger. Men noget holder mig tilbage, og det gør mig frygtelig ked af det. Ved ikke om det er angsten for at have den samme resten af livet, eller angsten for om de rigtige følelser ikke er der osv. Jeg har ikke haft andre seriøse kærester end ham, dog har jeg haft andre sexpartnere. kan sagtens se ham og mig sammen i fremtiden og det er egentlig også det jeg har lyst til syntes jeg. Vil så gerne bare blive vildt forelsket i ham igen, så jeg kan føle mig helt sikker.

Hvad tror i? Er jeg ikke klar til at gå ind i et forhold, elsker jeg ham ikke nok eller lader jeg angsten for ikke at føle det rigtige overskygge min glæde for at vi har fundet hinanden igen? Tænker ikke at jeg er sammen med ham igen bare fordi det er trygt, for hvis det var sådan så ville jeg jo ikke bryde helt sammen ved synet af ham sammen med en anden (hvilket faktisk er sket) min hjerne kører på højtryk, vil bare af med de negative tanker og så være lykkelig sammen med ham. Jeg er så ked af det her, og alle meninger/råd modtages med kyshånd..

Hejsa

Written by Teresa 31. jul 2015 19:47

Jeg oplever selv "nedgang" i følelserne for min kæreste i dårlige perioder, selvom han er verdens dejligste fyr. Jeg er kommet til den konklusion at man behøver ikke være vildt forelsket. Når man har været sammen i lang tid, så er følelsen ikke længere den dér vilde forelskelse hvor man får sommerfugle i maven.. det er en dybere og mere: Jeg vil gerne have dig i mit liv altid. Følelsen bliver stærk som søster/bror forhold men selvfølgelig på en kærestemåde.

Jeg tænker du måske skal tænke mere med hjernen end med hjertet. Hjertet kan nemlig godt drille... især i depressive perioder ;P

Så jeg syntes du skal nyde fyren og jeres samvær. Hvis det en dag kommer til at du fx. ikke har lyst til sex med ham eller kysse ham, så skal du lige overveje om du kan give ham det forhold han vil have. Ellers... go for it!
:)