Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Hvad kan jeg gøre?

Written by soerennor 2. aug 2015 02:01

Hej, dette er mit første indlæg her på siden.
Jeg har kendt mine kone i ca. 10 år og hun var første gang til psykolog for ca. 7 år siden, hvor hun fik konstateret depression. Hun er sidenhen blevet "raskmeldt". Hun har dog hver eneste år en periode på 3-6 mdr. hvor hun ingen energi har, altid opfattes negativt og den selv den mindste ting får hendes til at gå fuldstændig i baglås. Vores læge mener at hun ikke fejler noget og at vi bare skal snakke sammen. Vi har tidligere været til parterapi og det hjalp i en periode.
Jeg er selv en meget positiv person, men jeg føler ikke at jeg må være det for min kone, da hun ikke kan overkomme al den positivitet.
Jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre, jeg føler jeg er kommet til et punkt hvor jeg måske bliver nødt til at smide håndklædet i ringen, da jeg ikke selv har overskuddet til at leve i et forhold hvor jeg ikke har lov til at være glad og hvor jeg hele tiden skal leve med at altid bliver et kæmpe problem.

ønsker så inderligt..

Written by khp 6. feb 2016 18:40

Jeg har depression og min mand lyder til at være gjort af samme stof som dig.
Hør engang; Du må være glad. Det drejer sig om, at det er endnu mere tydeligt hvor dårligt din kone føler sig, når hun ser dig gå rundt og smile. Ægtefællen til en psykisk syg er hårdt udsat og i får sjælden nok påskønnelse for jeres til tider opofrelse. Få mere parterapi hvis i har råd. Du kan få henvisning til psykolog idetdu er pårpårørende til psykisk syg. Jeg håber du kan finde styrke, for det er hårdt. Mvh