Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

el. venlafaxin?

Written by annalianna 21. aug 2015 21:22

hej alle .
jeg har fået en svær depression og angst .
jeg startede for 7 uger siden på venlafaxin . er gradvis steget og får lige nu 300 mg i døgnet .
jeg har bøvlet rigtig meget med dårlig søvn og derfor fik jeg quetiapine 25 mg skulle tager en halv til natten . det gjorde ingen effekt overhovedet efter nogen dage beslutter jeg mig for at prøve en hel . sov ikke rigtig bedre men efter jeg har taget sådan en hel en dagligt i 1 uge nu synes jeg jo mit forbandede tanke mylder er dæmpet ret meget . kan det være dem ? eller er det venlafaxinen der endelig virker for synes ikke det haft den vilde effekt ind til videre ?

mvh
Annalianna

Det er sikkert Quetiapine

Written by Isoperla 22. aug 2015 00:55

Jeg kender ikke venlafaxinen, men det kan meget vel være quetiapine. Jeg fik oprindelig 25 mg at sove på sammen med Cipralex (vist i 2010), men har også prøvet en kortere periode at få 300 mg, men det var da jeg var allermest stresset i mit hovede.

Jeg tager nu 25 mg til natten, men det er ikke en sovepille som sådan. Det dæmper bare tanke-mylder/ tanke-kaos. Det kræver dog stadigvæk en beslutning at sove, men det virker alligevel for mig.

Antidepressiver har aldrig rigtig virket på mig, men det fandt man ud af skyldtes at jeg ikke var deprimeret som sådan. Jeg var bare utrolig stresset og ked af at jeg var det. Jeg kom så i behandling for adhd for et par år siden og det havde en virkning. Jeg kunne nu bedre koncentrere mig og passe mit arbejde. Det mindskede stress niveauet og selvbebrejdelserne blev mindre

Kvinde 42 år