Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Er jeg pylret?

Written by dep_Mads83 31. aug 2015 12:05

Hmm... Er første gang jeg er på detnet.dk og må indrømme at det er lidt angsprovokerende at skrive sine tanker. Min historie går langt tilbage, og måske er jeg i virkeligheden bare pylret.
I 2010 gik min kæreste fra mig... Igennem mange år havde jeg døjet med dårligt humør og var sortseer af den værste skuffe. Men troede egentlig at det var normalt at man havde det sådan som menneske. Efter flere "advarsler" gik min kæreste og jeg mistede alt hvad vi havde opbygget...hende, huset vi havde sat i stand, og mit arbejde. Kom til psykolog og fandt der ud af at depressionen havde haft fat i mig i flere år og kom på piller.
I de sidste 4 1/2 år har jeg haft fremgang og faktisk haft det godt. Fundet ny kæreste, venter barn, go' på jobbet og alt det der. I foråret stoppede jeg så med pillerne og har haft et halvt år uden "problemer". Hmm...i onsdags gik det så op for mig at den er gal igen...de sidste par måneder har været i negativ spiral og jeg bliver "bange" for mine arbejdsopgaver på jobbet. Resulterede i at jeg i onsdags trak i håndbremsen og meldte mig syg...vil ikke derud igen hvor jeg bliver så ked og frustreret at jeg ikke kan styre det. Lægen støttede og jeg er nu på piller igen og foreløbigt sygemeldt denne uge med.
MEEEN....nu sidder jeg herhjemme og har det egentlig godt. Kan ikke finde ud af om jeg bare har været pylret, og om jeg egentlig er ok. Får mega dårlig samvittighed over at jeg sidder herhjemme og slapper af når alle på mit arbejde stresser rundt.
Objektivt set syntes jeg at jeg har gjort det rigtige og netop trukket håndbremsen før det blev rigtigt slemt, men omvendt så kan jeg måske ærligt godt arbejde. Syntes det er mega svært.
Har andre oplevet lignende situationer?

joo..

Written by DragenDK 23. sep 2015 15:22

Det virker som en naturlig reaktion. Jeg tror ikke man skal bebrejde sig selv hvis andre er mere konkurrensedygtige og overtager arbejdet.
"Er det måske dig der bestemmer hvem der er ansat på arbejdspladsen? Eller er du stor og stærk? Eller har du altid levet af kvæg-kød og rendyrket friske grøntsager hver dag?".. Ville bare pointere at vi ikke er helt ens, ikke lige produktiv, og ikke altid har helt de samme muligheder i livet. Vi har udviklet os forskelligt, er ikke lige egnet til det alt sammen, men konkurrensen på arbejdsmarkedet består, så kan man sommetider godt blive lidt presset.

"Prøv at finde alternativer til medisin, find en bedre psykolog som ikke behøver ty til sådanne resoucer."