Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Luk psykiatri

Written by DragenDK 15. sep 2015 09:54


Dette kan ikke bruges til at dømme author eller messenger for at skræmme nogen befolkning da den egentlige trussel er de officielle autoriteter selv. Dette kan hellerikke bruges til at dømme author eller messenger for at få nogen uskyldig dømt fordi det er op til kompetent og objektiv myndighed at vurdere og afgøre hvert enkelt sag de påtager sig.


Så få dog buk med psykiatrien.


Psykologi udføres aligevel bedst ude i det åbne samfund, i problematikkens oprindelige og naturlige "sociale" miljø. Da kan man bedst opnå erkendelse og lærdom gennem rationalisering over forsøg og praktisk øvelse.

Mange behandlingsansvarlige i psykiatrien overtræder ofte mindst en af flere paragraffer om stoffer og rusmidler, lov om at tvinge rusmidler/stoffer i folk, lov om ulovlig salg af midler der fremmes som velgørende medisin men i virkeligheden er skadestoffer... Særlig da mange af stofferne "medikamenterne" ofte er enten euforiserende eller direkte eller indirekte neurologisk degenererende (nedbrydende) og skadelig for nervesystemet (nervegift) eller på anden måde skadelig (gift). Psykiatrisk medisin er ikke den eneste måde bagmændene forsøger at forgifte befolkningen på (tilsætningsstoffer i fødevare). Ja, jeg vælger økologi så vidt det er mulig, men psykiatri vælger man ikke når man først har fået en fornærmende diagnose trukket ned over hovedet og erkender torturen ved behandling med skadelig medisin eller anden skadelig behandling og det med tvang hvis ikke frivillig.

Enhver form for tvang eller krænkende behandling og frihedsberøvelse er alt sammen menneskeretsstridig.
Når det kommer til straffelov og EUs retsplejelov smider de alt menneskeret på gulvet og tramper på det "som bavianer".
"Er det ikke bare for at understøtte rusmiddel/medisinal industri og for gemen undertrykkelse af den del af befolkningen som måske ikke lige syntes at passe ind i en kapitalisktisk lov-ekstremistisk orden, bare fordi man har gjort en lille fejl eller fordi man ikke er produktiv nok."

Desuden skal der (ifølge deres egne foreskrifter) være mindst en læge til rådighed på enhver afdeling til enhver tid. Om lægerne er så få at de ofte må lånes fra udlandet og de rejser så meget rundt og udskiftes så ofte at det næsten syntes umulig at finde den anvarshavende læge for en behandlingssituation. Sådan løsgængeri af psykiatre er kun med til at slørre korruptionen så de kan forblive straffefri og eventuel fortsætte deres bedrag i psykiatrien.

Psykiatrien destruere bevismateriale som vidnere ved at nedbryde folks hukommelse eller end da kredsløbskollaps. Vidnere til korruption og menneskeretskrænkelser blir ofte nogle af psykiatriens mest udsatte ofre, ligesom enhver form for aktiv modstand de effektiv undertrykker. Men det at mennesker ofte ender med delvis eller helt paralyseret bevidsthed som reel hjerneskade, er fuldstændig banalt og en af de værst tænkelige måder at krænke og undertrykke og skade mennesker på. At folk blir mindre sensible, mindre efteartænksomme, mindre vidende efter farlig "medisinsk" behandling, det er en usammenlignelig form for mishandling som i ethver tilfælde bør sidestilles med grov alvorlig kriminalitet. Den mest perfekte medisin de succesfuld har udviklet og anvender idag i vid udstrækning idag gør personen svimmel ved øget aktivitet, det er en effektiv måde at undertrykke modstand. Vi taler her om modstand mod generel social dominans i det lokale miljø.

Menneskeretskrænkelser med tvunget stofmisbrug er på alle måder dybt ulovlig og korrupt og alvorlig kriminel.
Alt i alt ulovlig drug/stof korruption, selvom psykiatre alene kun tjæner en brøkdel i forhold til bagmændene af medisinalvirksomhederne og måske end da på en eller anden måde fået tilladt stofferne som medisin gennem sundhedsstyrrelsen, og psykiatrene der med anses for værende uskyldige, de overtræder dog stadig menneskeret med tortur lignende behandlingsmetoder.

Det kan da ikke være rigtig at synhedssektoren skal understøtte sådan drug-pushing i

Luk psykiatri, fortsat...

Written by DragenDK 15. sep 2015 09:58


Det kan da ikke være rigtig at synhedssektoren skal understøtte sådan drug-pushing industri, bare fordi folk enten er deprimeret eller ikke kunne dømmes til fængselstraf.

Hvis de forsøger at påvise medisinens værdi med statistikker fra fanger og man akseptere hvis bare 4 ud af 10 testpersoner ikke ligger mærked til nogen skadevirkning og man så bare ignorere skaderne ved de resterende 6 personer, det er dubt u-videnskabelig og useriøs og bør på ingen måde aksepteres. Om skadevirkningen så kun var 1 ud af de 10 ville det stadig være uetisk (om ikke menneskeretsstridig) at tvinge den person til at indtage det.

De køre stadig deres propaganda tog for psykiatrien. Det er umenneskelig og provakerende.

En patrulje, en advokat, og den ene afdeling kunne lukkes efter den anden inden for få uger, patienter sendes hjem med opfølgning hos en kompetent psykolog i stedet for koknitiv og medisinsk hjernevask. Psykiatre (om nødvendig) frataget retten til psykologisk erhverv, degraderet til mer praktiske læger. I de tilfælde hvor psykiatrene protestere for groft kan de arresteres for flere overtrædelser a lov og menneskeret hvis de forsøger at gennemføre tvangsbehandling af en patient. Vi har lov, som desværre er mergældende end den løse og ulovlige industrilov af "faglige" retningslinier for behandling i psykiatrien, lov mere gældende end EUs retslpleje lov, og det er menneskeret. Psykiatre burde slet ikke ha lov til at beruse folk, det er ikke praktisk for en social samfundskultur, "anden end social undertrykkelse af en klasse som måske bare ikke er særlig produktiv på arbejdsmarkedet". Og nogle afdelinger køre ofte helt uden læge hvilked de ikke en gang må ifølge deres egne regler.

Jeg kan bekræfte hvordan min mor blev udnyttet af psykiatrien med medisinsk behandling for at udholde de "sociale" forhold hun levede i, og hvordan de på hendes sidste dage manipulerede hende. Ikke meget praktisk og rationel understøttende psykologi til hensigtsmæssig at håndtere situationerne i livet.

As a mark, Michael Jackson was butchered by psychiatry for the whole world to know, that the people behind psychiatry is in control. The orders goes directly through some of their docters, and directly from doctor to police if they need assistance. They even use our legal system if they find it necessary to keep charges going on people.

Retsgenetikere og psykiatre og politi og dommere glemmer alle grundprincipper i deres arbejde, retsgenetikere nedbryder DNA prøven ved analyse så analysen ikke kan gentages, psykiatre tvinger farlig medisin i folk, politi forsøger at holde folk indespæret, og dommere dømmer ud over menneskeret.

Hvis psykologer lærte folk at håndtere livet praktisk og produktiv, med viden fra Marksistisk samfundsfilosofi imod fascisme, og håb om en bedre fremtid med praktiske planer og sociale strukture som Venus Projektet. Hvis folk lærte hvordan situationen virkelig ser ud, og hvad vi skal gøre for "alle i fællesskab" at påvirke vores lokale omgivelser i den rigtige retning, for at opnå reel kollektiv udvikling, det ville være overordnet hensigtsmæssig og behjælpsom psykologi.

"Hvor svært kan det være?"

Her ville jeg gerne være anonym.

Human Rights

Written by DragenDK 28. sep 2015 07:40

www.un.org/en/documents/udhr/

nervemedisin

Written by DragenDK 7. okt 2015 10:26

At nogle grundstoffer er nærringstoffer for nervesystemet må ikke blive nogen undskyldning for hverken medisinering eller tvangsmedisinering.

biologisk viden

Written by Nightangeldk 26. okt 2015 16:18

jeg kan læse ud fra dit indlæg at du ikke har den store viden inden for hverken fysiologi, kemi eller generel biologi.

OVERVÅGNING - SAMMENSVÆRGELSE/KOMPLOT

Written by Mark200784 11. dec 2015 15:35

Hej DragenDK 7


Vil hører om du interesseret i at afsløre folk fra det OFFENTLIG af, vi snakke om folk fra HJV, POLITIET, SUNDHEDSVÆSNET (Læger – Psykiater), SØNDERBORG FITNESS WORLD, SØNDERBORG KOMMUNE, JOBCENTER, JOBINDEX, 3F ALS, Datingsiderne kundeservice som Zoosk, Single.dk, Firstdate, Dating.dk, Advokater, Ankestyrelsen og JOURNALISTERNE/PRESSEN som dække over dem fra det OFFENTLIG af ? :)

Vi snakke blandt andet om tvangsmedicinering af en som udgav sig for at være overlæge indenfor Psykiatrien af, senere fandt jeg ud af at hun er underviser på en social og sundhedsskole i Esbjerg, jeg kommer selv fra Sønderborg af.
Og det var på Augustenborg Sygehus som nu er lukket at det fandt sted.

Grunden til jeg fandt ud af det via Facebook, er fordi hun ligesom så mange af DE andre som er involveret idet har været ind på min datingprofil, for at markere at de er med i den her STOR SYG/KLAMSAMMENSVÆRGELSE/KOMPLOT som det er imod en.

Jeg har før kørt rundt med Lægevagten i Region SYD DANMARK for (SIM Lægekørsel)af som også har været ind på min datingprofil for at markere at De (Lægerne) kendt til OVERVÅGNING af en osv.
Selv nogle af deres familiemedlemmer har været ind på min profil.

Og en af De Journalist fra DR1 af som jeg snakkede med ind på DR1 hovedkontor/bygning i KBH. vdr. den her stor SYG/KLAM SAMMENSVÆRGELSE/KOMPLOT som det er imod en, hvor man er blevet/bliver udstillet,chikaneret og overvåget af det OFFENTLIG.
Hun har også været ind og markere sig på min dating profil, lige for at viser at hun er med idet.
Og den anden Journalist jeg skulle har snakket med fra Ekstrabladet af, blev i sted for Chefredaktøren fra Morgenavisen Jyllandsposten. Hun mener de gøre det for at hjælpe en :)

Jeg har både afleveret et personligt brev over i KBH og sendt mails og ringet til dem flere gange hvor De har lovet en at svar tilbage. Har ALDRIG hørt fra dem.
Kun hende som mener De gøre det for at hjælpe en :)


Det er både TV2, DR1, BT og så det som skulle have været afleveret til Ekstrabladet, men som havnede i de forkerte hænder :) (Morgenavisen JyllandsPosten)

DU skal hører hele min HISTORIE som har stået på i 8 år, så vil du se hvor SYGT/RÅDDENT et SAMFUND vi leve i nutildags

Jeg er blevet erklæret "Paranoid Skizofren" af samme grund/årsag fordi SANDHEDEN ikke må komme frem med hvad jeg ALT er blevet udsat for de sidste mange år af det OFFENTLIG.
(Sønderborg kommune) osv.

Og De Psykiater som er med idet har opdigte alt muligt om en, så De havde en grund til at erklære mig "Paranoid Skizofren" :)


Alt hvad jeg ejer af elektronik som kan komme på nettet blive overvåget af dem, de sidde og læser med lige nu :)

Jeg blive overvåget 24/7 af både privat personer og folk fra det OFFENTLIG af :) De har forhindret en i flere gange at få SANDHEDEN frem

Selv ens "naboer" er med idet :) som er på "skiftehold" :)

Det er som sagt en lang historie som jeg ikke lige kan forklare uden at du har set ALLE min BEVISER på at jeg ikke er Paranoid Skizofren ;)


Hvis du er interesseret i at hjælpe en med at få det OFFENTLIG afsløret, så har du mit mobil nr. 30 13 25 57/Mark

Priorities

Written by DragenDK 13. dec 2015 15:07

Priority

Focus on the things that makes us free. "Reflect positivity and calmness. Group and remain collectively focused in a positive and calm spirit."
Colonization of space or opposition to save Earth from fascism.
Opposition for human rights and responsable freedom.


We should become independent from fascism, "..." or by finding a free area, with free natural resources.

"Alliance for colonisation or opposition."
We must work with scientists, politicians who support The Venus Project, super humans, aliens, mutants, friends, officials against major corruption...


As a likely successfull solution against global corruption on planet Earth, I surgest all people to support a close corporation between international police organisation and international high court and the United Nations. "All made aware of and working against major corruption. And in all cases involving major capitalists and corrupt politicians, all police should mainly follow UN's court orders for arrest, in order only to carry out arrests against major crimes of fascism and corruption and not arresting common citizens for minor human errors." Official and national police should become better in prioritizing criminal cases and focus more on major crimes, and follow more humane rules of conduct.
The best of our people still follow Human Rights Assembly of UN December 10th 1948, "or even try to better it".
It is wery important that every child and person on this planet know their fundamental rights as which should never be taken from them. You are free, no one has the right to command you, or put you in a situation where you are less fortunate. All people of Earth should support this unification against the major corruption of fascist capitalism and bureaucratic jurisdiction on planet Earth.
"Eventually joined international alliance of related organizations and groups ''like Amnesty international, Citizens Commision on Human Rights, GreenPeace, Peace Corps, various movements and political parties...'' sharing similar goals for human rights and fundamental safety on this planet, alliance for sharing resources, knowledge and strategies."

One day, circulation of money could then be discontinued, and The Venus Project could be repressented in the UN (with all nations and states joined).

...

Written by DragenDK 13. dec 2015 15:26

der med forsøger jeg bare sige, vi skal passe på med at gøre noget enkeltvis eller i mindre grupper uden samarbejde og support med højere autoriteter.

Der er dog nogle muligheder for at genvinde indflydelse over ens eget liv her i Danmark også. Selv har jeg tænkt på en advokat fokuserende på menneskeret og ligestilling. Eller en endegyldig ekspedition til et meget fjernt sted.

...

Written by DragenDK 13. dec 2015 15:37

Godt råd. Hold dagbog over alle mistænkelige aktiviteter, i tilfælde af de skulle prøve på noget, så vil denne særlige dagbog over mistænkelige aktiviteter afsløre en del af sagerne og muligvis sammenhænge og strategiske mønstre som kunne afsløre nøglepersoner, så har man bare brug for en dygtig advokat og man får eventuel samtidig spæret flere af deres håndlangere af vejen.