Debatindlæg

Debatforum:  Tips til andre

Personlig produktivitet og forurening

Written by DragenDK 27. sep 2015 22:37

Personlig produktivitet er ikke bare noget man vælger. Det er relativ, det kommer meget an på balansen af kroppens samlede cellestofskifte, hvon kroppen har udviklet sig, hvilked forudsætninger kroppen har haft for at udvikle sig, alt sammen individuel, nogen blir hurtigere trætte og udmatted end andre, det afhænger ikke kun men også af spisevane. Selvom man gerne vil er det ikke sikker man kan. Nogle er fysisk stærke, nogle er fysisk hurtige, nogle har god hukommelse, nogle er god til hovedregning, nogle er god til visdom. Der er forskel på mennesker, vi er ikke så ens som maskinelle enheder eller robotter, vi er ikke enhedslig. Produktiviteten kan end da variere hos mange mennesker fra dag til dag, eller fra uge til uge, måned til måned, årstid til årstid.

Vi lever i en verden hvor miljøbetingelser sjældent kan være optimale, og syntes på et tidspunkt at variere særlig med en stigende forurening, også selvom man har gjort så planteliv og insekter florere er der stadig mange unaturlige forureningspartikler på Jorden, af kemikalier, tungmetaller og neutroner. Ultimativt kræver det helt særlige strategier og planer for måden at leve på for fremtiden hvis vi vil genoprette en sund og naturlig ballance i vores globale miljø. Huse og bygninger hvor hele væge er lavet af særlig forurenings-partikkel filtre, og konverteringslag for at omdanne energirige partikler til varme. Man er allerede begyndt at lave særlige malinger som er med til at rense luften.

...

Written by DragenDK 28. sep 2015 11:58

Jeg er ikke produktiv så jeg er ikke velset ikke anerkendt af jeres kapitalistiske juridiske samfund, jeg blir bare kriminaliseret.

...

Written by DragenDK 28. sep 2015 11:59

undermineret

...

Written by DragenDK 28. sep 2015 12:15

Undermineret af korrupte autoritæres forsøg på lov-ekstremistisk kriminalisering.