Debatindlæg

Debatforum:  Tips til andre

viddere i livet

Written by DragenDK 30. sep 2015 11:29

Tag kontrol over jeres eget liv, tag ansvar for jeres eget liv.

Bevar ro, overblik, konsentration og fokus, eventuel ved hjælp af meditation.

Modstand må vi ikke tale om offentlig, men politisk opposition er beskyttet af menneskeret, vi har ret til at være uenige med politikerne.

Ideologier som The Venus Project og Thrive kan bringe håb, en smule frihed og visdom. Se eventuel zeitgeist filmene, men spild ikke for meget tid på de officielle kommunikationsgrupper på internet fordi de ofte forstyrres af virksomheder og agenture og myndigheder imod gruppering og organisering af mennesker. Brug tid på jeres lokalsamfund eller nærliggende, i stedet for zeitgeist grupper eller facebook eller depnet, og nøjes med at følge principperne af The Venus Project og Thrive.
Det handler om nystrukturering af menneskelig samfund.
Re-evaluering af livet, som primært og først kun at fokusere på de grundlæggende ting i livet, for at opnå reel overskud af tid og energi. Du har ret til at være fri, at nogen tar friheden fra os, bør vi ikke tillade.

Job-centre blir nærmest taget overflødige så snart du har orienteret dig om mulighederne for aktivering. Hverken job-centre eller virksomheder har ret til at tage vores selvforvaltning, det betyder hvis man vælger et sted at arbejde er man også med til at bestemme hvornår man kan være der, og der er rigelig med elektroniske værktøjer til tablets og smartphones og mobiltelefoner der kan bruges til fælles og kollektiv administration af arbejdet. Job-centre og virksomheder burde fungere sådan at jo flere der har tilmeldt sig på en arbejdsplad, så blir der færre arbejdstimer til hver.

Konkurrence på arbejdsmarkedet og konkurrence i uddannelse skader andre mennesker, lad vær at konkurrere, afvis konkurrence.

Hvis de vil ha bedre produktivitet end mennesker kan klare, så må de bruge maskiner.

Menneskeret er den mest grundlæggende lov i verden som til enhver tid skal beskytte alle mennesker.
Da er vi måske ikke alle helt enige, men rationalisering passer faktisk bedre ind i menneskeret end nogen form for straf eller frihedsberøvelse eller behandlingsdom. Rationalisering er en praktisk og produktiv tankeprocess, hvor imod, end da de ellers tilsyneladende mildere former for straf, som behandlingsdom, aligevel ofte ender ud i krænkende overgreb og medisinsk paralysering og passificering, som ikke er særlig behjælpelig til livets læreprocess, og denne læreprocess er ofte kollektiv, ikke bare individuel begrænset. Det primære en psykolog kan lære individet er erkendelse og indsigt, beskedenhed og selvbeherskelse, egen kontrol, selvtillid og styrke den personlige karakter, ikke uvigtig, men psykologen i samtale med den enkelte kan kun hjælpe individet med at stå stærkere mod udnyttelse og undertrykkelse, først ved kollektiv rationalisering i grupper opnår vi helhedserkendelse af verden. Pas på dårlige psykologer og psykiatre og behandlere som bare bruger koknitiv hjernevask og siger, det skal du bare glemme, det må du lære at akseptere for det kan vi ikke endre på, det er dig det er galt med, det er dig som skal tilpasse sig, det, er, slavisk terapi. Mentor eller psykolog skal ha opnået erkendelse af hvordan verden virkelig ser ud bag facaden, og eventuel kende til noget lignende Marxistisk filosofi, og læst om storkorruption, ellers kan psykologen ikke rigtig lære en person at forholde sig praktisk hensigtsmæssig i samfundet.
Sig nej til nervemedisin hvis du ikke har fysiologisk relateret stærke smerter. Hvad de kalder lov om tvangsbehandling er kun procedure og retningslinier for psykiatrisk institution, IKKE officiel lov, og hvad EU kalder retspleje-lov er ikke helt godkendt internationalt, fordi det overtræder menneskeret.