Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Medicin

Written by raptus 30. sep 2015 15:35

Min søn er skizofrein og har været det i mange år, ind og ud af hospitalet. Han har lige været indlagt og da blev der sagt han fik for lidt medicin. Han skulle så stige fra 4 mg cicodinol til 30 mg, lyder det ikke voldsomt?? Nu tager han kun 10 mg, men er så træt og gider ikke noget. Jeg er trist at han skal have det sådan. Tror i det bliver bedre?

obs. på bivirkningerne

Written by Skovtrolden 1. okt 2015 11:48

10 mg er jo ikke en høj dosis som sådan, men hvis han får det skidt af det, synes jeg som minimum man bør vente med at trappe yderligere op før de forøgede bivirkninger er blevet til at leve med, og hvis de ikke bliver dette (gjorde de ikke i mit tilfælde) må man skifte, cisordinol er jo også et af de lidt ældre midler, hermed ikke sagt at de nyere ikke har bivirkninger.

Medicin

Written by raptus 1. okt 2015 16:05

Tak for svaret. Sønnen har også prøvet nyere medicin, men dem får han også bivirkninger af, derfor vil han gerne bruge cicodinol. Men vi syntes at gå fra 4mg til 30 mg var en stor stigning. Han får også bivirknings piller for rystelse. Har Nogen her også været udsat for svigt fra distriktet ? Gang på gang har en eller anden kontakt person svigtet uden at give besked, det har nu foregået i flere år, så dem vil han ikke have at de kommer. Han gider ikke at sidde og vente og vente, og så kommer der alligevel ingen.