Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Hvad så nu?

Written by Pernille2289 8. okt 2015 12:42

Jeg var til psykiater for første i dag, skulle udredes. Jeg havde ikke ADHD, men lidt angst, tendens til depressive tanker og lidt traumer fra barndommen. Der mentes ikke at jeg skulle have medicin umiddelbart. Jeg fik ikke rigtig nogle redskaber, så nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre

psykiatri eller scientology?

Written by DragenDK 9. okt 2015 19:56

Søg en rigtig psykolog, ikke psykiatre, ikke koknotiv terapøjt, men en gammeldags psykolog eller mensan eller anden mentor, bare en med lidt mere hjerne og rationalitet, ellers blir du fortabt i psykiatrien.

samtale terapi

Written by Nightangeldk 26. okt 2015 16:13

psykiatere er speciallæger med fokus på psykiske problemer faktisk er de bare psykologer med medicinsk viden. så kan ikke rigtigt se hvad dit indlæg gør godt for Dragen? når man har psykiske problemer har man brug for kognitiv terapi for at kunne bearbejde det der giver en problemer.
har læst et par af dine indlæg og må indrømme at du virker ret meget konspirations teoretiker, som mener systemet er imod dig, eller også er du en troll det er jeg ikke helt klar over.

Til Pernille
har du planlagt yderligere møder med psykiateren? eller skal du tilbage og snakke videre med din læge? har ikke selv den store erfaring med kontinuert behandling hos psykiater, har selv mest gået hos psykolog, hvor jeg har fået en masse gode værktøjer til at styre hverdagen. det kan kræve mange samtaler at komme til bunds, jeg har selv kun skrabbet overfladen af mine problemer. så hold ud, og snak med din læge om samtale terapi

Perikon - Velzina .. en mulighed, som det første ?

Written by PiaHansen 12. nov 2015 04:49

Kære Pernille;

Det nævnte præparat, som købes i Helsekostbutikkerne og Matas har nogle gange tilbud på 20 % til helsekost, tjek det lige ud først.

Der er her på siden skrevet af "Irsten" der har god erfaring, måske kan du prøve dette ? Hvis du skal have hjælp af en psykolog eller psykiater, kan der være en del ventetid - og den kan jo bruges til at prøve Perikon ? Fremfor bare gå .. og vente .. og ingenting ..
Ellers skriv igen - så kan andre måske byde ind med noget ?
Fx. er der grupper - rundt om i landet .. måske kan du tage ned et sted tæt på din bopæl ? Få en god samtale, evt. starte i en gruppe ?

Pøj-pøj under alle omstændigheder ..