Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Benzobruger igennem mange år

Written by AMC 20. okt 2015 20:10

Kære Alle!

Jeg er velfungerende familiefar og har et godt job. Jeg har igennem de sidste ca. 18 år taget benzodiazepiner for at afhjælpe social angst.
Jeg har et konstant og moderat forbrug og har forsøgt adskillige nedtrapninger.
Jeg kan godt sidde derhjemme og kukkelure uden benzodiazepiner men jeg kan beviseligt ikke bestride et job som det jeg har. Og jeg har ikke lyst til at ændre min jobsituation.

Min relativt nye praktiserende læge er meget fokuseret på at få mig ud af mit forbrug. Jeg er helt uenig og på linie med min forhenværende, nu pensionerede praktiserende læge "er der mennesker der alt andet lige har et væsentligt nemmere og bedre liv qua benzodiazepiner"."

Jeg bor i København og søger at skifte til en praktiserende læge, der har et mere nuanceret forhold til forbrug af benzodiazepiner for en person som mig. Hvis én af jer kender en sådan læge, vil jeg være jer evig taknemmelig. Dusør gives!
Mange hilsener
AMC

i Samme båd

Written by janesi 15. jul 2017 01:44

Hejsa
Kan se dit indlæg er fra 2015 så måske ikke realevant længere
Jeg står lige nu i samme situation som dig ..Min læge vil også have mig trappet ud efter 38 år ..Jeg forstår det ikke ..kan ikke finde anden læge der vil udskrive dem ..har du fundet en god læge ?
Mvh Janesi

Du må nok vænne dig til det

Written by Anonym 15. jul 2017 19:15

Janesi, du må nok vænne dig til det. Alle lægerne bliver registrerede, hver gang de udskriver benzoer. Og der bliver trukket data fra Apotekerne. Og de (lægerne) har fået besked på, at deres patienter skal udtrappes i videst mulig omfang. En proces, der har foregået igennem flere år. Benzo igennem 38 år er da helt vanvittigt.