Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Erfaringer med ketamin?

Written by Jacob30 17. nov 2015 14:21

Hej

Ville lige høre om der er nogen herinde, der har erfaring med ketamin ift depressions-behandling?

Der bliver forsket i det, og resultaterne ser jo meget lovende ud:
http://videnskab.dk/krop-sundhed/kendt-middel-mod-bedovelse-virker-pa-svaer-depression

I udlandet er man så småt begyndt at behandle depression med ketamin, mens man herhjemme ikke er gået i gang endnu, så vidt jeg kan læse mig frem til, men derfor kan det jo godt være at der er nogle der har erfaringer alligevel.

I så fald kunne det være spændende at høre om jeres erfaringer.

Ja

Written by Sreddy100 14. feb 2016 13:59

Ikke sikkert Jacob får læst et svar der kommer så sent.

Men jeg har selveksperimenteret meget. Det gør man når man er desperat og intet har hjulpet og mange taler 15 år med depression og træthed.

Jeg prøvede Ketamin på flere forskellige måder. Jeg tog det som unge mennesker gør det, kom i et "K-hul" som var nogle af de mest absurde "drømme" jeg har oplevet. Jeg kan ikke beskrive det, udover at det grænsede mellem at være en berusende oplevelse hvor man kunne hallucinere sig til alt, - til hvis man tog en anelse for meget til et vanvittigt mareridt, hvor man følte man var blevet til en celle der sad fast i væggen til evig tid med fuld bevidsthed.

Jeg skal ikke gøre reklame for ulovlige stoffer. Jeg kan også bare sige at det gjorde intet for depressionen, heller ikke hvis jeg prøvede at tage minimale små doser a mange gange.

Så ingen effekt. Jeg har læst man har fundet frem til en mindre tal af stoffet som har givet sindsyge gode resultater. Men så er det det man skal, for i den normale form er det narko og hestebedøvelse og formentlig også rigtig farligt og det enste jeg ville få ud af det, ville være en hjernedød afhængighed, hvis ikke jeg fandt ud af at der ikke var noget at hente.

Men man bliver desperat som depressionsramt

Ketamin

Written by PKB 10. jul 2018 22:33

Flere nye depressionsmidler med lynhurtig virkningseffekt er på FDA’s fast-track program og derfor få skridt fra at blive godkendt. Et af de stoffer, der viser lovende resultater, og som er på et fast-track program ved FDA, er Esketamine (intranasal ketamin) fra Janssen. Læs mere: https://dagensmedicin.dk/flere-depressi … dkendelse/ Artiklen er fra 2016.

Esketamine fra Janssen er i fase 3 afprøvning, dvs. sidste fase inden fase 4, hvor præparatet kommer på markedet. Præparatet er målrettet behandling af refraktær (behandlingsresistent) depression. Studie blev præsenteret på årligt møde 5/5 2018 ved det amerikanske psykiatriske selskab. Læs mere: http://www.janssen.com/new-phase-3-data … e-symptoms

Har ikke kunnet finde information om, hvornår Esketamin fra Janssen kommer på det europæiske og det danske marked. Der går formentlig mindst yderligere 2-3 år, når præparatet stadig er i fase 3 afprøvning. I denne artikel skriver de dog, at Janssen vil søge FDA godkendelse allerede dette år, altså senere i 2018. Læs mere: https://www.biospace.com/article/jansse … treatment/

Google med disse søgeord: esketamine janssen

Andre med erfaringer?

Written by Thor87 21. aug 2018 10:25

Jeg er også interesseret i at forsøge med mikrodosering af ketamin, da der ikke er nogen antidrepssiver der har kunnet give mig lysten til livet tilbage. Jeg bliver fuldstændig følelseskold når jeg tager dem. Så det kunne være rigtig fedt, hvis der var nogle der kunne dele deres erfaringer med ketamin :-)

Esketamin

Written by Gammeldep 8. jun 2022 22:54

Jeg har prøvet at være i behandling med næsesprayen Spravato