Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Været på borger dk

Written by Anonym 28. nov 2015 10:30

Jeg har været på borger dk og kikket på mine behandlinger, og jeg er sikker på at der er skrevet nogle ekstra på, for nogle år siden. Jeg har ikke mere mine kalendere, så jeg kan ikke bevise det, men der er for mange konsultationer på. F. Eks står jeg til at have været hos psykiater 4 gange i løbet af ti dage. Så skulle jeg jo have været meget syg, men jeg stod op hverdag kl. 630 arbejdede 80 procent, og passede tre børn.
Jeg er lidt rystet over det, for jeg kommer jo til at fremstå mere syg.
Jeg tør ikke sige noget til ham, da jeg frygter hvad han vil gøre, det kan jo være at det er mig som er paranoid, aggressiv, uadreagerende m.m.
Er der andre som har tjekket deres konsultationer, og som har uregelmæssigheder ?

Mon nogle af dem er telefon eller mail

Written by Isoperla 28. nov 2015 17:41

Ja som overskriften siger, har du tjekket hvad der er registreret?
Telefon og mail konsultation bliver jo også registreret, eller hvis lægen sender oplysninger videre fra undersøgelser, blodprøver mv.
Alt skal jo registreres, for ellers får lægehuset ingen penge fra regionen.
Jeg tænke engang at de egentlig fik meget for at sende en mail el. men refusionen skal vise også dække mere end selve mailen.

Mht. uregelmæssigheder, så har jeg enkelte. En af dem er forkert konsulationstype (kaldet samtaleterapi), her havde jeg min datter til egen læge i 10 min og kom til at sige noget om min stress. Jeg har ikke den pågældende læge mere og gjorde ikke noget ved det.

Den anden er ved psykiateren, en aftale Jeg havde haft, men hvor han vist ikke fik registreret at den var lavet om. men til gengæld er der flere mails og Telefon samtaler, han ikke har registreret.
Derfor har jeg ikke nævne det.

Jeg følger det dog og gemmer dog mine kalendere og mails, så hvis jeg tænker svindel, vil jeg anmelde det. Så bliver der nok indledt en efterforskning af lægen. Jeg ved at konsekvensen for økonomisk kriminalitet er hård.
Ellers tænker jeg at det kan være forkert registreringskode af sekretæren og en menneskelig fejl.

Journalføring

Written by Skovtrolden 29. nov 2015 16:49

Jeg har ikke oplevet at konsultationer står opført uden at de har fundet sted.
Men jeg har oplevet at deres afbud blev beskrevet som om det var et afbud fra min side.
Og jeg har gentagne gange oplevet at der skrives ting i de u-slettelige journaler, som ikke på nogen måde er sandheden.

For dem er det bare ord og skemaer som en del af erhvervet, men for os er det desværre "de proffesionelles vurderinger", der til enhver tid vil blive troet fremfor "patientens".

Tror ikke helt de forstår alvoren af dette faktisk.