Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Sover alt væk

Written by Darling 3. dec 2015 01:54

.. Jeg er så træt, og så alligevel ikke. Jeg sover hele tiden, HELE tiden. Har næsten sovet hele denne uge væk, og sidste uge væk. Det er ikke engang fordi jeg er SÅ træt, men mere fordi at jeg ikke kan overskue noget som helst.

Det værste er at jeg er i gruppe, og jeg kan simpelthen ikke være det bekendte, jeg får skrevet min del, og får lavet min del, men jeg er på INGEN måde motiveret til noget. Jeg hader at mødes, fordi følger bare ikke at jeg få lavet så meget når jeg er med gruppen, som jeg gøre alene. Har en tedenst til at sammenligne mig selv med de andre i gruppen og derefter bare lidt prøve at gøre mig selv usyndeligt.
Jeg ved ikke om det er en af de ting som jeg burde nævne for min studiegruppe? .. At jeg har depression og angst Så de ved at det er ikke fordi jeg ikke GIDER, men mere fordi jeg bare ikke kan overskue det. Jeg er endelig kommet i en uddannelse som jeg er glad for, men dette gøre at jeg følger at alt er ved at falde sammen at jeg er ENDNU engang ved at ødelægge det for mig selv.

Nogle som har nogle ideer, til hvad der kan hjælpe en til at stå op? Mit søvnsystem er helt fucked, og det er min motivation også. Det værste er nok at jeg faktisk har bestået ALLE mine andre eksamener, jeg mangler bare denne, men følger mig bare HELT færdige, klar til bare at ligge i sengen og sove. Sove dagen væk, sove ugen væk, og langsom livet væk. Ved dog at jeg ikke kan forsætte sådan.. Mangler bare en del motivation.. Mangler en del følger jeg.