Debatindlæg

Debatforum:  Tips til andre

Er du også træt af Dating.dk og Scor?E

Written by TorbenT 4. jan 2016 12:24

Jeg har været single i efterhånden i 3 år. I den tid har der været en del dates, uden held. Jeg har prøvet at være på mange forkellige dating sider. Og den ene ting der virkelig pisser mig af. Er at de sider hvor der er seriøse mennesker. De koster noget. Bare for at kunne skrive eller læse ens brev, så skal man betale. Og så er der de gratis sider. Men de er bare fyldt med falske mennesker. Sider der snyder en.
Jeg havde stor set lagt det der dating på hylden for en periode. Jeg gad nemlig ikke at starte på en nyt år i dårlig humør, når det kom til at finde en partner. Men for et par måneder siden, sad jeg og snakkede med en god ven. Og det med dating siderne kom på tale. Han fortalte mig om den her side. Hvor der er virkelig seriøse mennesker. Og jeg sagde ja ja, den er god. Hvad koster det?? Overraskende nok, ingen ting sagde han. HVAD?? udbrød jeg.
Han sagde at man starter op med så kaldte coins, som man bruger til at skrive for. For man optjener coins ved forskellige ting. Bl.a. ved at bare logge ind hver dag. Simpel og let.
Jeg valgte at prøve det. Og ganske rigtigt. Det var som han sagde. GRATIS..
Jeg er dog stadig single...(Rom blev nu ikke bygget på en dag, vel). Men jeg har allerede været på den første date. Og jeg snakker godt med et par stykker. Så nu må vi se tiden an.
Og jeg synes alle skal have chancen. Måske slutter dit single liv, den dag du opretter dig?? Hvem ved. Men er det ikke en chance at tage?? Tryk på linket her Date18

Brug dette her link. Kopier og sæt ind

Written by TorbenT 4. jan 2016 12:26

https://date18.club/#/H9