Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Langtidsbivirkninger ved stop af SSRI

Written by sky78 9. feb 2016 14:22

Er der andre der har oplevet nye/forværrede symptomer efter stop af SSRI og som altså i en eller anden grad har taget skade af medicinen?

Jeg døjer stadig med adskillige fysiske symptomer flere år efter jeg trappede ud af et SSRI præparat.

Måske

Written by Sreddy100 14. feb 2016 13:42

Jeg er næsten lige stoppet med efexor, hvilket var ekstremt hårdt og svært fordi hjernen brainzappede konstant.

Men dét synes jeg ikke sker mere. Jeg tager også b-vitaminer, fiskeolie og andet jeg har læst mig frem til hjælper. Men jeg ved ikke om der kan komme problemer igen.

Jeg skal dog aldrig tilbage til det lort, jeg tog i så mange år. Så må det hedde perikon, cannibisolie eller hvad pokker der kan findes af alternativer.

Nogen får det givetvis bedre. Jeg gjorde bare ikke. Men når man er depressionsramt kan man også have svært ved at vurdere om man egentlig har det bedre eller ej. Jeg troede jeg fik det lidt bedre med SSRI, men det er jeg sikker på nu, jeg ikke gjorde. Jeg fik bare lov ikke at opleve glæde og sorg og leve zombieagtigt.

langtids bivirkninger

Written by søde 3. sep 2018 21:03

hej jeg har fået venlafaxin gennem længere tid. men pga sygehus besøg,spurgte jeg om jeg måtte få 150 mg frem for 75 som jeg plejer. men efter 2 dage på 150 mg fik jeg symptomer i kroppen,som ryste ture,svien mm. jeg har tabt 4 kilo,så er sikker på at kroppen ikke tåler 150 mg. så vil forsøge med 75 igen.

Absolut

Written by Pacerman 8. okt 2018 00:02

Jeg stoppede venlafaxin for 5 mdr siden med voldsomme eftervirkninger til følge. Det føltes som min hjerte kogte, hovedpine, ondt i musklerne over alt, sygdomsfornemmelse/influenza agtigt.
Blev suicidal og måtte indlægges i en uge.
Herefter gik det lidt bedre i nogle måneder hvorefter en ny nedtur indtrådte med lidt de samme symptomer som før, dog har jeg ikke været indlagt endnu.