Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Spændinger i ben/krop? agtigt og så alligevel ikke

Written by Amalieb 23. mar 2016 17:05

Jeg er en pige på 18 år, der har lidt af angst i 5 1 år nu, og jeg har både dårlige og gode dage og perioder. Jeg er kommet ind i en rigtig dårlig periode, og er her for 2 dage siden måtte gå på medicin igen... ØV :( Jeg får hele tiden nye symptomer når noget andet lige er stoppet...
Men jeg skriver fordi jeg for 2 dage siden, inden jeg begyndte på mine piller igen, fik spændinger i det ene ben og bare en generelt mærkelig følelse ... og jeg bliver bange når nye ting sker ved min krop. Jeg er næsten sikker på det er angsten der bare går ind og driller og gør større ting ud af end hvad det er. Men det er også en følelse af at det kilder lidt, spænder lidt, som om blodet ikke løber rundt (Jeg ved det ikke) den følelse når man rejser sig for hurtigt og blodet skal igennem igen? ? kender i det ? svært at forklare, og det kan også følelse sådan i armene.. Jeg tænker på det og når jeg tænker på det bliver tingene ofte forværret. Hjælp er der andre der kan relatere ??

Venepumpeøvelser

Written by Anonym 26. mar 2016 03:31

Hej Amalie.

Jeg havde en overgang problemer med kramper i nederste del af lægmusklerne. Hvorfor jeg fik dem aner jeg ikke.

Noget som hjalp mig var venepumpeøvelser. Se især nummer 4
http://ekstern.infonet.regionsyddanmark.dk/Files/Formularer/Upload/2014/06/Venepumpe%C3%B8velser%20for%20ben.pdf

Den kan man snildt lave mens man sidder i en sofa. Og så er du ihvertfald sikker på at blodet nok skal komme rundt i benene.

Måske er der, som du nævner, også lidt psykisk påvirkning indover.