Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Informanter søges til projekt om vold

Written by Tj 31. mar 2016 10:18

Vi er ikke sikre på at dette er det rette sted at henvende os, og hvis administrationen finder opslaget upassende, må det gerne slettes.

Hej :-)

Vi er en gruppe, der i øjeblikket er igang med at skrive speciale om, vold i parforhold og hvorfor nogle mænd vælger at udøve vold mod deres kvindelig partner. Vi mener at der er behov for mere hjælp til de mænd, der har vanskeligt ved, at styre deres temperament overfor deres partner. Vi vil i denne forbindelse forsøge at undersøge de bagvedliggende faktorer, der ligger til grund for partnervold.


Vi skriver derfor for, at hører fra nogle, der har udøvet vold mod deres partner, med henblik på at få et indblik og en forståelse af voldens opståen og udvikling. Det drejer sig om enten et interview med gruppens medlemmer eller besvarelse af et tilsendt spørgeskema.


Informanterne vil blive fuldt ud anonymiseret og vi har tavshedspligt, hvilket betyder at spørgeskemaets eller interviewets indhold, ikke vil deles med andre udover til brug i selve projektet.


Jeg håber på at nogle vil være mig behjælpelig, da området kan være ømtåleligt at tale om, men at der samtidig er et behov, for at italesætte denne problematik.


Hvis nogle har lyst til at dele deres historie, ønsker et spørgeskema tilsendt eller har spørgsmål, er i meget velkomne til at kontakte mig på e-mail tj.kristensen@hotmail.com


Med venlig hilsen

Gruppen