Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Venlafaxin erfaring?

Written by Misslylle 26. aug 2016 16:09

Nogen der har erfaring med Venlafaxin mod depression og angst?

I form af : Vægt, hvor hurtig det virker, andre bivirkninger, søvn ?

min erfaring

Written by KiaGee 27. aug 2016 00:24

Det er meget forskelligt hvordan hver enkelt præparat virker på den enkelte. Personligt oplevede jeg mange bivirkninger, eller virkninger som jeg hellere vil kalde det. Jeg tog 20 kg på, sov mellem 10-13 timer i døgnet og var konstant træt og uoplagt. Jeg blev en person som jeg slet ikke kunne genkende og mine følelser var ikke eksistenserne. glemte jeg at tage dem så blev jeg rigtig syg. Jeg døjede meget med blodsprængte øjne og mundtørhed også.. Der er sikkert mange andre bivirkninger som jeg ikke husker længere, Det er halv andet år siden jeg stoppede. Jeg fik dem i 3 et halvt år.

Min erfaring med venlafaxin

Written by Sarahhn 24. nov 2016 19:12

Hej med dig,

HUSK at det er mega individuelt, hvilke erfaring man får med et præparat! Jeg læser altid op på en medicin, inden jeg begynder at tage den. Drugs.com er genialt til dette!

https://www.drugs.com/comments/venlafaxine/effexor-for-depression.html

Personligt havde jeg virkelig en dårlig oplevelse på venlafaxin, og fik det kun i 10 dage. Bivirkninger jeg havde var: ufrivillige rykkende bevægelser, kløende øjne og hals, træthed, svimmelhed, kvalme, voldsomt kraftesløshed, forværret depression, stive muskler og en fornemmelse af ikke at kunne føle glæde. Tilgengæld havde jeg super god effekt på min angst. Desuden er venlafaxin et af de præparater der er sværest at komme af igen, fordi halveringstiden er så kort.

Jeg har prøvet 9 forskellige antidepressiver, og er et særtilfælde når det kommer til medicinfølsomhed. Jeg kan stort set intet tåle. Bare lige for at understrege at det sagtens kan fungere godt for nogle! Bare ikke for mig.

Held og lykke!

Mvh. Sarah

Naturlige Antidepressiva

Written by betikkae2 30. nov 2022 07:50

Naturlige Antidepressiva - https://nuvialabrelax.dk Jeg modtog min bestilling til tiden og pillerne virker rigtig godt.