Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Hvorfor sker det?

Written by sagittarius 25. nov 2016 10:19

Hej. lige for tiden har jeg flere gode dage end normalt, men jeg oplever tit at jeg næste dag har en vildt dårlig dag, som om jeg har brugt alt energi og glæde i går så jeg er helt tom og træt i dag.. Kan ikke engang få mig selv op af sengen selvom jeg er vildt sulten. Nogen der kender det eller kan fortælle mig hvorfor? Eller kan give tips til at undgå det?

ressourcer

Written by Skovtrolden 22. dec 2016 16:39

Det er meget genkendeligt, og skyldes velsagtens at man har brugt al sin energi, jeg tror de fleste har det sådan, men er man psykisk i stykker, så føles det bare endnu mere udtalt.
Jeg tror ikke man kan forhindre det hvis man samtidig ønsker oplevelser der lige kræver lidt ekstra, de vil altid tære på ressourcerne.
Jeg prøver at acceptere at jeg har disse "nede-dage", det gør det lidt nemmere, at man accepterer at der er dage hvor man ikke kan stille krav og ikke kan udrette noget - men bare kan være, - overskuddet kommer igen, det tager bare noget tid :-)

Dosere min energi

Written by Miims 13. feb 2017 10:54

Jeg kan sagtens genkende det. Det kan være rigtig svært at balancere og frustrerende.

Jeg forsøger at tilpasse mine aktiviteter i de dårlige perioder f.eks. tager jeg sjældnere i byen, laver ting der giver mig energi (kreative projekter), ses med en person ad gangen (og laver noget mindre energikrævende som f.eks. filmhygge - noget jeg selv kunne finde på en dårlig dag). Selv om jeg synes det kan være udfordrende, så forsøger jeg at acceptere nogle aktiviteter kan dræne en for energi. For mig er det en afvejning af om det er det værd.