Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Træd bare på mig

Written by Anonym 20. jan 2017 22:48

Jeg er ikke helt ny -- selv om jeg blev født i 50'erne kan man altså sagtens have psykiske problemer. Jeg har en passion omkring at lave mad - det giver mig noget ro, og når man smager er det mmmmhhh det her her kan med nordjysk underdrivelse - spises.
jeg giver gerne videre hvordan jeg føler at mad bør laves -- jeg vil også gerne høre andres syn. Det er bare lidt træls at - jeg mangler en opskrift på -----.
Jeg er bestemt ikke åben om mig selv. Jeg har mere end svært ved at lukke op -- det har måske noget med alderen at gøre.
Min baggrund indenfor metal og strøm er nok ikke det der tænder de fleste.
Jeg ved godt, at jeg ind i mellem udfordrer nogle wanna-bees på chatten. Jeg hader grill-bar-sprog hvor man forsøger at udtrykke sig på et engelsk som man åbentlyst ikke behersker i et omfang som retfærdiggør brug af slang og dialekt.
Jeg forsøger at holde mine indlæg på dansk -- et sprog som langt de fleste af os har det bedst med

Til den gamle Elvis

Written by Anonym 26. jun 2017 15:57

Nej, du har nok ret.

De gamles - tæt på de 60 - kvaler som psykiske problemer bunder i noget andet, end den 20 åriges kvaler. Sådan er det bare. Der ligger 40 års liv til erfaring.

Jeg skriver ikke selv noget. Har været her af flere omgange og med andre navne, så selv om "Ingeborg" ikke ser så gammel ud, er det røgslør. Det er adskillelige år siden jeg skrev dagbog, men gider ikke længere offentliggøre noget. Den vil nok i nogens øjne være for positiv til at være interessant for andre at læse ?

Det er som om, at flere her skriver i ring her på Depnet, at verdenen står stille, det er de samme slåskampe år efter år. det er jo i sig selv sørgeligt.

Nogen har dog også noget at sige

Written by Anonym 26. jun 2017 16:05

Men det skal så også siges, at der er nogen som rykker sig, som livet skrider fremad mod nye udfordringer ude i fremtiden. Og det er en fornøjelse at læse.

Hvordan dit er, ved jeg ikke, har smagt nogle af dine opskrifter :) Men det meste ligger bag det, kan jeg forstå - ligesom mit, men den erfaring kan vi dog bruge ude i fremtiden selvom den er kort :)