Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Fra Stress til Depression

Written by D64 27. feb 2017 15:14

Hej
Jeg håber med dette lille indlæg at nogen svarer at de har prøvet noget lignende. Efter en sindsyg job belastning i over et år hvor jeg var udlånt til en anden afdeling, gik jeg ned med stress og blev sygemeldt i august 2016. I lang tid fik jeg det ikke bedre. Startede på job i oktober i min gamle afdeling og min gode chef. Tre dage om ugen a max 2 timer. Nu her over 4 måneder efter er jeg på 4 dage a 3 timer hver gang. Onsdag fri. Men jeg rykker ikke. Er stadig grådlabil og der opstår stadig situationer der tricker og får mig til at græde. Jeg sover dårligt. Og har underlige tankerækker jeg ikke kan komme ud af. Også midt om natten. Det kan både være om job ting, og om private ting. I sidste uge sendte min psykolog i samarbejde med sundhedsforsikringen, mig til en psykiater. Vi snakkede i to timer. Og jeg græd meget. Og han var ikke i tvivl. Jeg har en depression. Han synes jeg skal have cipralex. I første omgang 5mg om dagen. Jeg aner ikke hvad jeg skal tro. Har slet ikke nogen mave fornemmelse. Hvilket jeg plejer at have i alle situationer. Hmm. Hvad skal jeg gøre? Og er det nogen af jer der har oplevet noget ala dette?
Mvh
dorthe

Bare En mdr med stress kræver 2 mdr restituering

Written by Anonym 27. feb 2017 18:30

Jeg har engang hørt at den perioden man har arbejdet med stress betales med en periode på dobbelt så lang tid til restituering. Problemet er bare, at de fleste arbejdspladser ikke er gearet til dette. Derfor får du det heller ikke bedre, hvis det forventes, at du hele tiden øger din arbejdstid før du er klar til det.

Tak

Written by D64 27. feb 2017 19:27

Tak. Det har jeg også hørt fra min læge. Jeg har brug for at sove på det her. I morgen skal jeg til psykolog. Så må jeg se hvad hun siger.

håber du har fået det bedre

Written by Rabina 10. apr 2017 10:38

jeg har startet med stress og endt med angst/depression og nu en ocd lidelse. det er vigtigt du passer på dig selv og får noget hjælp. måske du skal have helt ro en periode. jeg har været for dum til at presse mig selv for hårdt..

jeg ved ikke med medicin men for nogen hjælper det jo godt.

men jeg håber du allerede har fået det bedre

Få Ro På

Written by Frederik40 18. apr 2017 01:13

Få ro på først og fremmest og find dit hjerte og puls. Stress og depression er en ond cirkel at komme ind i. Og fører kun dårligdom med sig. Og man kommer sjældent aldrig helt ud af det. Hvis man ender i dyb kronisk depression. Kan ende med livsvarig forebyggende stabilitet medicinering. Så vil anbefale at få ro på. Så er arbejde ligegyldigt for den tid det må være. Der er flere politikere i dk der er gået ned med stress og sagt stop. Du kan finde det vha google . Fra Karen Elleman til Pernille Theil. Rækken er lang. Det gode for dem er at Chr Borg er en rigtig god arbejdsplads mht stress. Jeg ville øsnke at alle disse stress ramte politiker ville sætte mere fokus og midler ( penge ) af til folk der virkelig er stress ramte på det alm arbejdsmarked. Det ville sikkert være gavnligt for samfundet og den enkelte i det lange løb-

De bedste ønsker.