Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Brændende fornemmelse i hænder og fødder

Written by IngeliseHM 16. mar 2017 13:09

Det drejer sig om min stakkels mor, som lider af depression, hvilket har påvirket hende i mere eller mindre grad fra barndommen og til nu.
(Jeg lider selv af depression, men er velbehandlet på livsvarig medicin.)

Hun er nu 80 år, og det er blevet meget slemt! Hun har fået TMS-behandling omkring juletid (20 behandlinger) og angiver, at det er blevet meget værre - rent faktisk har hun aldrig haft så dårligt!

Det værste for hende p.t. er en BRÆNDENDE fornemmelse i både hænder og fødder. Hun siger, at det er som om, hun har dyppet hænderne i saltsyre.
Det gør så frygtelig ondt at se, hvordan hun lider!
Hun har desuden svært ved at sove om natten, da hun har uro i benene.

Er der nogen her, der har erfaring med denne brændende fornemmelse i hænder og fødder?
Hvad kan man gøre ved det? Findes der en behandling?

M.v.h.
Ingelise Hoffmann Møller

?

Written by Frederik40 17. mar 2017 11:54

Det kan være mangel på zink. Jeg har selv haft sår på mine ben der ikke ville hele og hvor der er forsøgt forskellige tiltag med vejledning fra egen læge og hudlæge. Bla diverse antihistamin præparater der tog "toppen".

Efter et års tid uden synderlig bedring, og forsat irriterende og brændene kløe konstant . Fandt jeg på at smører områderne ind i appelsin. Det hjalp, og tog kløen og brand fornemmelsen. Sår og fordybninger er helet i dag. Men, hvem ved, måske var det ren indbildning og troen der flytter bjerge. Men væk er det.