Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Mine tanker her til aften

Written by 31påranden 8. jul 2017 23:48

Jeg har det svært ved livet, jeg har haft det sådan lang tid.

Jeg har det mærkeligt, på den ene side har jeg ikke lyst til at leve på den anden side vil jeg ikke såre og skuffe min familie, især ikke min søn.

Alt hvad jeg Gør, gør jeg fordi jeg mener det er det rigtigste, men det ender altid med jeg får et kæmpe tilbageslag og ender i jeg får det værre end jeg allerede havde.

Jeg kan ikke klare dette mere, det er ikke muligt for mig at se mig ud over alle de ting der er sket. Jeg ved at alle vil se mig som en kojon der ikke kæmpede for livet men det har jeg gjort meget længe, kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har haft det godt og har været lykkelig i længere tid.

Jeg kan ikke mere og jeg magter virkelig ikke at fortsætte, jeg føler mig ikke tilstrækkelig og lige meget hvad jeg gør er det forkert, eller i hver fald gør det intet godt for mig. Lige meget hvad jeg gør føler jeg at mine valg ender med at såre mig eller smadre min tilværelse endnu mere.

Jeg kan ikke se en måde at få gravet mig ud af dette hul og helt ærligt vil jeg helst bare have at hullet bliver fyldt og man lader mig ligge stille og lader mig være så jeg kan få fred.