Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Ensom - både alene og sammen med andre

Written by Hannibal1 12. jul 2017 11:34

Hej.
Udefra har jeg vel egentlig et fint og normalt liv nu. Har dog siden barndommen kæmpet med spiseforstyrrelse, depression og vinterdepression, hvilket har påvirket mit liv voldsomt.
Det har påvirket mit valg af mand og uddannelse i en meget sen alder og at jeg har skubbet folk fra mig, når jeg havde det skidt.
Heldigvis er jeg nu kommet ud af både spiseforstyrrelse og depression - lider nu kun af vinterdepression, som jeg klarer med lysterapi.
MEN, det betyder også at jeg står i en situation nu, som var god for mig da jeg var syg, men dårlig nu hvor jeg er rask. Og savner nogle at dele sisse tanker med.
Jeg føler mig ofte ensom, selvom jeg er sammen med både familie og venner, og savner virkelig dybde i mine samtaler med andre. Bliver endda til tider ked af det og provokeret, når folk er glade og overfladiske. Jeg vil gerne tale med andre, som oplever samme følelser og har brug for en at tale dybt med. Jeg er lige her.
Kh N

ensom-både alene og sammen med andre

Written by sympatisk 7. aug 2017 12:33

Kære Hannibal1
jeg kan godt følge dig. Har også tit sådan og måske også i lidt sværere situation, uden nogen familie men med en lille omgangskredse trods alt. Folk kan godt virke glade men det kan også være et spil. Nogle gange kan man spille med, men andre gange vil det være godt at kunne "åbne sig" og fortælle om sine ensomheds følelser. Selvfølgelig kan man ikke åbne sig for alle mennesker men måske kan du genoprette kontakten til dine "gamle venner". Og hvordan er det med din mand? Kan du betror dig til ham?
Hilsen fra sympatisk