Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Depression og forhold

Written by Sabi88 28. jul 2017 13:08

Søger lidt erfaring.
Jeg bøvler pt. Med en depression som gør at jeg har svært ved at overskue ting, være social og ikke mindst så har den slukket mine følelser for alt. Jeg har konstant dårlig samvidighed over for min kæreste for jeg ikke føler at jeg kan rumme ham og føle noget for ham. Det har jeg det ekstremt dårligt med da jeg ved fra før jeg fik min dep. At jeg havde de rigtige følelser for ham og vi snakkede endda om at få børn sammen. Men nu føler jeg bare alt er ødelagt omkring ham/os. Og det pinder mig. For min hjerne ved godt at han er manden i mit liv. Men mine følelser kan intet mærke mere. Jeg er noget til om det er en kamp jeg kæmper forgæves eller om jeg skal opgive og kæmpe alene. Og få styr og ro på mit liv. Jeg kan bare ikke klare tanken om at denne "sygdom" skal øddelægge noget som var så godt. Men jeg kan snart heller ikke holde min situation ud med at jeg ikke kan føle noget. Og er bange for at jeg slet ikke kommer til at føle noget for ham mere :( er der nogle som har prøvet noget lignende?

samme her

Written by mtmtmt 29. jul 2017 22:45

Hey Sabi88
Det kunne lige så godt ha været mig der ku' have skrevet det! Har det på præcis samme måde. Inden min depression elskede jeg min kæreste til månen og tilbage igen, men i dårlige perioder tænder jeg ikke på ham, synes han er uinteressant, barnlig, har ikke lyst til sex med ham og han kan irritere mig vanvittigt. Jeg får så dårlig samvittighed samtidig med at jeg tror at det er fordi vi ikke skal være sammen mere, at jeg føler sådan. Så ret ofte overvejer jeg at slå op selvom jeg ved nærmere eftertanke kan mærke at det nok ville være en fejl.
Det er forfærdelige svære tanker at være i og jo mere jeg tænker sådan des mere usikker bliver han, bliver mere barnlig og så bliver jeg mere irriteret og så går det i ring.
Tror at det er vigtigt at være ærlig i forholdet og udtrykke sin taknemmelighed verbalt til sin kærestes omsorg og tålmodighed.
Håber det kan hjælpe dig lidt

Mtmtmt

Written by Sabi88 30. jul 2017 09:26

Mtmtmt.
Har du lyst til at have lidt mere kontakt ? Syntes det kunne være rart at skrive med nogle som står i samme situation som en selv?:)

mangler opdatering

Written by kæresten79 1. mar 2018 06:48

hvordan er det gået siden hen? er følelserne kommet tilbage? hvor lang tid gik der evt.? og var det samme følelser som inden depressionen, eller havde de ændret sig?