Debatindlæg

Debatforum:  Fokus på depression

Skal, skal ikke.

Written by Sabi88 4. aug 2017 08:32

Hej alle.
Har fået uddelt setralin piller af min læge da jeg har svinget meget psykisk de sidste par år. Og kan ikke rigtigt komme 100 procent ovenpå igen. Lige nu har jeg en depression. Jeg kan godt arbejde mm. Men er meget ked og kan ikke overskue de samme ting mere. Har en datter på 5 som jeg har så dårlig samvidighed over ikke at kunne være der 100 procent for hende. Når jeg læser folks historier her inde om piller syntes jeg bare ikke at folk snakker godt om dem. Og det har gjort at jeg ikke rigtigt tør at tage dem. Men vil for alt i verden bare gerne snart have det godt igen. Magter ikke kampene inde i mit hovede mere og man er bange for aldrig at blive rask igen ! Kan pillerne få en til at få det bedre eller skal jeg holde mig fra dem så længe jeg kan klare en hverdag. Jeg går til psykolog men er ikke så god til at arbejde med mig selv. Eller jeg syntes hvertfald ikke at der sker så meget med mig !

,,,

Written by Sabi88 4. aug 2017 08:34

Arhhh forkert sted at ligge det op. Sorry

hey du

Written by cathrine 29. aug 2018 16:44

her vil sige at det r når du er sår bar er det vigtigt at tage bare lidt medicin da, selv gået ned for snart 10 år siden og har fået et andet liv i dag da ,tro mig p å det nu ,skal ikke spille smart her ,men har prøvet forskelligt her da af medicin og i dag ,er jeg en ved at ha arbejdet med mig selv så dtte kan lade sig ,og du er så ung og har hele livet for dig ,skriv gerne på min mail ,hvis du vil det hygge for nu vh Cathrine

piller og psykolog

Written by Skovtrolden 29. aug 2018 21:34

Jeg ved ikke om du selv har nogle bud på om der er bagvedliggende årsager til depression osv.
Fordi hvis der er det, så vil pillerne jo ikke afhjælpe dette.
Omvendt kan man sige, at der sker jo ikke noget ved at prøve dem i fx et halvt års tid, hvis du ikke får det bedre kan du så stoppe igen, - hvilket måske kan være lidt af en kunst da de færreste indenfor "systemet" vil støtte op om dette, så her må man stå fast og tro på egne vurderinger.
Skulle de omvendt vise sig at virke kan du jo fortsætte et stykke tid.
Jeg har selv kun dårlige erfaringer med medicin, men det skal jo ikke stå i vejen for erkendelsen af at der er nogle der rent faktisk har glæde af det, uanset hvad kan man jo ikke vide det uden at have forsøgt.

Mht. psykolog og at åbne op, så er det min erfaring at det kan tage rigtig lang tid før man selv føler der begynder at ske noget, det gjorde der i hvert fald i mit tilfælde, jeg er længe om at give tillid til andre, og hvis man har det sådan, ja så tager det altså bare noget tid, før man rigtigt kan arbejde med sig selv i et terapiforløb der kræver så meget åbenhed, så jeg tænker du skal være tålmodig med det - og med dig selv i det. :)