Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Seroquel og depression

Written by altidalene 5. sep 2017 18:15

Hej,
Er der nogle af Jer, der tager Seroquel mod depression? Hvad er Jeres erfaringer med det, gør det en forskel? Hvor store doser skal man op på?
Pft.

Seroquel er ikke et antidepressiv

Written by Anonym 7. sep 2017 03:22

Hej.

Jeg kan ikke lige forstå du får seroquel mod en depression. Seroquel (quetiapin) er jo et antipsykotisk middel og ikke et antidepressiv.

Der kan selvfølgelig være gode grunde til at du får det men for mig lyder det bare underligt hvis du er deprimeret.

Mht dosering kan sådan noget være svært at sige noget om. Det er meget individuelt hvilken dosis folk reagerer på.

Min erfaring

Written by Skovtrolden 7. sep 2017 14:11

Jeg undrede mig også da det netop er antipsykotisk, men jeg har googlet lidt og kan se det også indimellem prøves ved depression.

På mig virkede det helt enormt sløvende, jeg blev trist og orkede ingenting, derudover fik jeg en ustoppelig trang til at spise de få timer jeg var vågen.

Jeg var meget påvirket af det, hele døgnet, og jeg fik en meget lav dosis på 25 mg jeg mener morgen og aften.
Jeg har hørt om folk der har fået 10 gange mere og nærmest ikke har mærket nogen virkning, så det med dosis må i hvert fald være meget individuelt.

Svar

Written by altidalene 7. sep 2017 21:02

MK23, jeg har nok lidt forstand på hvad jeg tager og for hvad. Du må google det, hvis du vil ajourføres ang. behandling af depression.
Skovtrolden- JA, jeg har de samme bivirkninger. Spiser ustandseligt, og er søvnig, træt og irritabel. Måske irritabiliteten skyldes, at man kæmper med sin hjerne hele tiden for at den skal holde sig klar og vågen. Men det er belastende, helt sikkert.

UNDSKYLD MK23

Written by altidalene 13. sep 2017 23:54

Undskyld, MK23- mit svar til dig lød noget sur-agtig. Det var ikke okay. Jeg er taknemmelig for, at både du og Skovtrolden gad at svare.