Debatindlæg

Debatforum:  Fokus på depression

Efter 19 år.

Written by Sreddy100 8. mar 2018 19:48

Det er gået op og ned faktisk siden 1999, men for nylig fik jeg et lille gennembrud. Jeg har været på efexor de fleste år. I starten virker det og så kort efter fortager virkningen sig.

Men nu har jeg for første gang haft flere uger uden depression, det er et gennembrud efter snart 20 år med næsten konstant depression.

Jeg har prøvet en række alternative ting på kort tid, samtidig med min efexxor, så hvad der virker er jeg i tvivl om, men jeg har fået et løft der gør at jeg pludselig kan se mig selv i spejlet. Før hen lignede jeg altid en søvngænger i spejlet. Øjnene hang. Selvom depression sig9es at være et indre fænomen var det for mig også et ydre. Jeg blev “grim”, “døde” triste øjne ødelagde et engang flot ansigt.

Men nu er det der igen. Hvad har jeg gjort?

Jeg vinterbader... men det gjorde jeg også før forbedringen, så den tvivler jeg på.

Men jeg tager hver morgen en d-vitaminpille, en b-vitaminpille, 3 fiskeoliekapsler, to skefulde gerimax, en bulletproof kaffe med kokusolie. Udover min gamle Ssri-medicin.

Og det har givet mig et kæmpe løft. Jeg ved ikke præcis hvad det er af de nævnte ting, men jeg tror mest at det er ginsing/rosenrod(Gerimax).

Førhen hvis jeg tog en middagslur var jeg i stort hul resten af dagen men heller ikke det sker nu. Kombination af Ssri´en med de andre ting får det åbenbart til at virke, for efexxor i sig selv var nærmest intet værd. Hvis nogen har haft det som mig, hvor Ssri alene ikke virker, vil jeg anbefale at prøve.

Prøv også den der bulletproof kaffe, kan ikke udelukke det er den der gør det, (stærk Kaffe, kokoúsolie og smør)